EVELINE SLIM 4D Ultrasound sérum celulitida—250 ml

Slim Meso Therapy&Ultrasound je inovativní produkt, který napomáhá v řešení problematiky celulitidy. Sérum obsahuje inovativní účinné látky, které urychlují spalování tukové tkáně. Obsažený kofein stimuluje mikrocirkulaci. Obsahuje chladivé ingredience.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 3375558 | Zbozi: 18118514

Popis produktu

Slim Meso TherapyáUltrasound je inovativní produkt, který napomáhá v řešení problematiky celulitidy. Sérum obsahuje inovativní účinné látky, které urychlují spalování tukové tkáně. Obsažený kofein stimuluje mikrocirkulaci. Obsahuje chladivé ingredience.

Účinné látky

Mezo Therapy Anti Age complex
Salsothin G.
BioHyaluron complex

Užití

Inovativní složení séra bojuje proti tvorbě celulitidy v každé fázi a zajišťuje komplexní 360" zpevňující účinek. Technologie PHYTOSONIC "*“, pracuje s tukovými buňkami jako ultrazvuk. Nabourává jejich ochranu, stimuluje mikrocirkulaci, a tím snižuje tukovou tkáň.
Díky revoluční technologii mezoterapie ANTI-AGE Complex 7“ s pečlivě vybranými anticelulitidními složkami neinvazivně pronikají do hlubokých vrstev kůže. 0% Parabenů.
Inovativní Aktivní složky:
PHYTOSONIC "“ - komplex inspirovaný nejnovějšími technologiemi boje proti celulitidě využívající ultrazvuk. Stimuluje přirozené procesy, které probíhají v tukových buňkách, inhibuje jejich růst a redukuje celulitidu.
SALSOTHIN G. — obsahuje inovativní účinné látky, účinně urychluje spalování tukové tkáně, čímž viditelně snižuje její tloušťku a objem.
BioHYALURON Complex 7“ - intradermální kyselina hyaluronová proniká do hlubokých vrstev pokožky, kde uzamkne vodu, což má vliv na zlepšení napnutí kůže, její pevnost a pružnost.
Kofein stimuluje mikrocirkulaci, urychluje buněčný metabolismus v kůži, zároveň zvyšuje jeho pevnost, hustotu a pružnost.
Centella asiatica stimuluje pokožku k produkci kolagenu a elastinu. Zabraňuje ztrátě pevnosti a odolnosti, zlepšuje mikrocirkulaci, čímž se aktivuje metabolismus tuků a ve finále redukuje celulitidu.
Rostlinné mléko Chufa milk ES dodává cenné vitaminy a minerální látky kůži, a tak ji intenzivně vyživuje a revitalizuje.

Dávkování

Aplikujte 2x denně na oblasti břicha, stehen, hýždí a důkladně vmasírujte dokud se zcela nevstřebá.

Kontraindikace

Nejsou známy.

Vedlejší příznaky

Nejsou známy.

Příbalový léták