Bi-Oil—60 ml

Bi-Oil® je speciální výrobek pečující o pokožku, který je doporučován pro zlepšení vzhledu jizev, strií a nestejného odstínu pokožky. Rovněž je doporučován pro stárnoucí a dehydrovanou pokožku.

Cena vč. DPH
312 Kč
Dostupnost
skladem


PDK: 2839927 | Zbozi: 18105756

Popis produktu

Bi-Oil© je speciální výrobek pečující o pokožku, který je doporučován pro zlepšení vzhledu jizev, strií a nestejného odstínu pokožky. Rovněž je doporučován pro stárnoucí a dehydrovanou pokožku.

Užití

Bi-Oil obsahuje průlomovou ingredienci PurCellin OilTM, díky které je vrstva přípravku tenká. Toto umožňuje snazší vstřebávání výrobku Bio-Oil? a pomáhá zajistit cílové dodání klíčových složek: vitaminů A a E a přírodních rostlinných olejů z měsíčku, levandule, rozmarýnu a heřmánku.
JIZVY - Bi-Oil© pomáhá snižovat viditelnost nových i starých jizev. Bi-Oil© aplikujte na jizvu dvakrát denně, jemně vmasírujte krouživým pohybem konečky prstů, dokud se zcela nevstřebá. Používejte minimálně 3 měsíce. Nepoužívejte na poraněnou pokožku.
STRIE - Bi-Ojl© je vyvinut k redukci strií vzniklých během období, kdy se rychle mění velikost těla, jako je těhotenství, prudký růst v dospívání a rychlý váhový přírůstek.
Dvakrát denně vmasírujte Bi-Oil© do oblastí náchylných ke vzniku strií. Po začátku druhého trimestru těhotenství vmasírujte dvakrát denně Bi-Oil© na břicho, boky, prsa, spodní část zad a horní část stehen. Pro zlepšení vzhledu existujících strií používejte
Bi-Oil© dvakrát denně. Vmasírujte krouživým pohybem konečky prstů, dokud se produkt zcela nevstřebá. Používejte minimálně 3 měsíce.
SJEDNOCENÍ ODSTÍNU POKOŽKY - Bi-Oil© pomáhá zlepšit vzhled pigmentových skvrn a znamének způsobených hormonálními výkyvy, zesvětlením pleti nebo nadměrným vystavením slunci. Bi-Oil© používejte dvakrát denně, jemně vmasírujte konečky prstů krouživým pohybem, dokud se zcela nevstřebá. Používejte minimálně 3 měsíce.
STÁRNOUCÍ POKOŽKA - Bi-Oil© pomáhá vyhladit a sladit tón stárnoucí a vrásčité pokožky na obličeji a těle. Bi-Oil© používejte dvakrát denně, jemně vmasírujte krouživým pohybem konečky prstů, dokud se zcela nevstřebá.
DEHYDROVANÁ POKOŽKA - Bi-Oil© pomáhá pokožce doplnit přírodní oleje odstraněné faktory, jako jsou nepříznivé počasí, voda s vysokým obsahem chemikálií, časté koupání a vysušující účinky centrálního vytápění či klimatizace. Používejte Bi-O© po koupání, sprchování, opalování nebo plavání. Jemně vmasírujte do pokožky, zvýšenou pozornost věnujte suchým oblastem. Bi-Oil je rovněž ideální jako koupelový olej.

Dávkování

Bi-Oil? se snadno vstřebává a není mastný. Je hypoalergenní a vhodný pro citlivou pokožku. Je vyvinut pro použití na obličej i tělo.
Pouze pro vnější použití. Nepoužívejte na poraněnou pokožku. V nepravděpodobném případě podráždění pokožky nepokračujte v užívání. Individuální výsledky se budou lišit.
Skladujte na chladném místě vzdáleném od přímého denního světla.

Složení

Paraffinum Liguidum, Triisononanoin, Cetearyl Ethylhexanoate, Isopropyl Myristate, Retinyl
Palmitate (Vitamin A),
Helianthus Annuus Seed Oil, Tocopheryl Acetate (Vitamin E), Anthemis Nobilis Flower Oil (Heřmánkový olej),
Lavandula Angustifolia Oil (Levandulový olej), Rosmarinus Officinalis Leaf Oil (Rozmarýnový olej), Calendula Officinalis Extract (Měsíčkový olej), Glycine Soja Oil, BHT,
Bisabolol, Parfum, Alpha-Isomethyl lonone, Amyl Cinnamal, Benzyl Salicylate, Citronellol,
Coumarin, Eugenol, Farnesol, Geraniol, Hydroxycitronellal, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene
Carboxaldehyde, Limonene, Linalool, CI 26100.
Údaje o firmě www.markdistri.cz, infomarkdistri.cz, www.bi-oil.com

Příbalový léták