EVELINE SLIM 3D Argan Termo sérum—250 ml

ARGAN Termoaktivní sérum je inovativní prostředek na pomoc v boji proti celulitidě. Složení bohaté na arganový olej stimuluje proces spalování tukové tkáně a účinně pomáhá bojovat s příznaky celulitidy.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 3226132 | Zbozi: 18113201

Popis produktu

ARGAN Termoaktivní sérum je inovativní prostředek na pomoc v boji proti celulitidě.

Složení

pomáhá bojovat s příznaky celulitidy.

Užití

24karátové zlato působící v součinnosti s bioHyaluron Slim Complex "“ a kofeinem - účinně stimulují mikrocirkulaci v podkožní tkáni, odstraňují toxiny a mastné kyseliny nahromaděné v buňkách a jako výsledek viditelně odstraňují celulitidu .
Arganový olej účinně pomáhá snižovat i pokročilou celulitidu a výrazně snižuje viditelnost strií. bioHyaluron Slim Complex "“ bohatý na kyselinu hyaluronovou v kombinaci s ryzím 24karátovým zlatem zanechává jemný film na pokožce a vytváří neviditelný korzet rozjasňující a vyhlazující tělo - jemně se třpytící zlatem.
ISOCELL Slim stimuluje proces spalování tukové tkáně, Zajišťuje intenzivní tvarování.
Rostlinné kmenové buňky - PhytoCellTec "“ - aktivují slabé a spící kmenové buňky v kůži, čímž stimulují jejich přirozenou regeneraci. To následně umožňuje odstranění celulitidy přirozenou cestou. Unikátní rostlinné mléko Chufa ES, bohaté na vzácné vitamíny a minerály, působí v součinnosti s mořskými řasami a přírodním betainem, hluboce vyživuje, hydratuje a osvěžuje pokožku .
Termální efekt - jemné prohřátí epidermis umožňuje okamžité pronikání účinných látek hluboko do kůže, což zajišťuje maximální účinky séra.

Dávkování

Dvakrát denně vmasírujte přípravek krouživými pohyby do částí těla postižených nadměrnou tukovou tkání a celulitidou ( pas, hýždě, stehna). Proveďte masáž, masírujte dokud se sérum zcela nevstřebá. Příjemný hřejivý pocit a mírné zarudnutí je zárukou okamžitého účinku . Tepelný efekt vydrží po dobu asi 30 až 40 minut. První výsledky lze zaznamenat po přibližně 3-4 týdnech pravidelného používání. Pro udržení dosaženého účinku se doporučuje po celý rok, ideálně 2-3 krát týdně. Po aplikaci si umyjte ruce.
Neaplikujte v době těhotenství a kojení. Vyhněte se kontaktu se sliznicí a očima.

Kontraindikace

UPOZORNENÍ : osoby s citlivou pokožkou, náchylné k praskání kapilár nebo tvorbou křečových žil by neměly výrobek používat.

Vedlejší příznaky

Nejsou známy.

Příbalový léták