EVELINE FaceMed+ 100% sérum kyseliny hyaluronové—Proti vráskám, 20 ml

Hydratační a vyhlazující sérum s trvalým liftingovým účinkem obsahující 100% kyselinu hyaluronovou. Funguje jako neobvyklý "koncentrát mládí". Poskytuje intenzivní regeneraci a komplexní působení proti vráskám. Inovativní složení.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 2983097 | Zbozi: 18115779

Popis produktu

Hydratační a vyhlazující sérum s trvalým liftingovým účinkem obsahující 100% kyselinu hyaluronovou. Funguje jako neobvyklý "koncentrát mládí". Poskytuje intenzivní regeneraci a komplexní působení proti vráskám. Inovativní složení.

Účinné látky

kyselina hyaluronová

Užití

FaceMed 100%HA SOS aktivní sérum proti vráskám - vyhlazuje vrásky a mimické linky - zajistí důkladnou ochranu pleti - hydratuje až 48h.
Inovativní složení s čistou kyselinu hyaluronovou funguje jako neobvyklý "koncentrát mládí". Poskytuje intenzivní regeneraci a komplexní působení proti vráskám. Sérum dokonale vyhladí vrásky a jemné linky, obnovuje hustotu pokožky a tvaruje obličej.
Dodává intenzivní a dlouhotrvající liftingový efekt.

Indikace

ztrátě pevnosti a odolnosti.

Dávkování

Prevence

Aplikace: jednou denně, ráno nebo večer aplikujte 1-2 kapky na oblast pokožky vyžadující intenzivní lifting. Jemně vmasírujte prsty až do úplného vstřebání. Může být aplikováno také v místech náchylných k tvorbě vrásek (oči a oblast rtů, čelo). Naneste na suchou a očištěnou pokožku. Používejte 1-3krát týdně před aplikací krému.
Liftingový super efekt
Aplikace: stačí jen 1x denně po dobu Zdní a zajistíte Vaší pleti vynikající liftingový účinek s intenzivní omlazovací léčbou. Po jednom týdnu aplikace vynechte další minimálně 3 týdny před další aplikací přípravku. Týdenní kúra ovlivňuje omezování tvorby vrásek, zlepšuje pevnost a pigmentaci pokožky a aktivně zabraňuje negativním účinkům slunečního záření.

Příznaky

kolagenová a elastinová vlákna v pokožce. Množství kyseliny klesá společně s věkem, kůže ztrácí schopnost vázat vodu a projevují se vrásky. Proto se kyselina hyaluronová používá v kosmetice jako jedna z nejcennějších zvlhčujících složek.

Fakta

Upozornění: Neaplikujte na poškozenou pokožku. Během léčby a po dobu 4 týdnů po ukončení léčby se vyvarujte silného slunečního záření a používání solária.
U citlivých jedinců může dojít z počátku aplikace k mírnému popálení nebo mravenčení, což je přirozená reakce pokožky. Pokud tyto příznaky pokračují nebo se zhoršují, přestaňte sérum používat. Při zasažení očí okamžitě důkladně vypláchněte velkým množstvím vody.

Příbalový léták