FC Botuceutical sérum na otoky a váčky—15 ml

Biotechnologické sérum na otoky a váčky pod očima. Účinná látka svým antiedematickým účinkem nahrazuje nejčastější plastickou operaci - odstranění oteklých očních víček a váčků pod očima.

Cena vč. DPH
669 Kč
Dostupnost
skladem

PDK: 3146439 | Zbozi: 18110269

Popis produktu

Biotechnologické sérum na otoky a váčky pod očima. Učinná látka svým antiedematickým účinkem nahrazuje nejčastější plastickou operaci - odstranění oteklých očních víček a váčků pod očima.

Účinné látky

Aminokyseliny

Užití

antiedematickými vlastnostmi a prokázaným účinkem při zmírňování očních otoků.
Díky dehydratačnímu účinku Eyeserylu je možné dosáhnout redukcí očních otoků už po 15 dnech používání.
Výzkum základních biochemických mechanismů působení proti otokům a váčkům pod očima vedl k objevu revolučních látek na bázi peptidů, který ohromil odborníky na celém světě. Na základě těchto znalostí bylo vytvořeno speciální sérum, zcela bezpečné, které lze účinně uplatnit k redukci otoků okolo očí. Důležitou předností je, že tento účinek je možno uplatnit neinvazivní cestou, bez operace.

Dávkování

Na dosažení optimálních výsledků nanášejte Botuceutical sérum na váčky pod očima dvakrát denně (ráno a večer) po dobu 60 dní. Uvolňovací účinek přípravku Botuceutical sérum na váčky pod očima je postupný, kumulativní a reverzibilní.

Vedlejší příznaky

Výrobek je velmi dobře snášený a používá se na všechny typy pleti. Přesto se pro jeho vysokou účinnost doporučuje před použitím přípravku Botuceutical sérum na váčky pod očima otestovat přípravek na kousek pokožky. Otestujte reakci pokožky nanesením přípravku Botuceutical sérum na váčky pod očima, na malé části ošetřované oblasti a před úplným nanesením počkejte 24 hodin. Jakmile pocítíte podráždění anebo zvýšenou citlivost, přestaňte přípravek používat. Zabraňte styku s očima. Když se přípravek dostane do očí, vypláchněte je hned vodou a jemně osušte. Jen na vnější použití.

Poznámka

Jemně nanášejte Botuceutical sérum na váčky pod očima na oční váčky směrem od vnitřního koutku oka. Po nanesení počkejte cca. 10 minut, potom teprve použijte svou běžnou kosmetiku.

Příbalový léták