BIOHAR MAX na řasy—7 ml

BIOHAR MAX je kosmetickým prostředkem k aktivaci a posílení růstu očních řas určený k zevní aplikaci přímo na oční víčka. Řasy mají pevnější strukturu, zlepšuje se jejich pružnost, pevnost a především hustota. Je doporučen pro ženy i muže.

Cena vč. DPH
143 Kč
Dostupnost
skladem

PDK: 2695196 | Zbozi: 18108097

Popis produktu

BIOHAR MAX je kosmetickým prostředkem k aktivaci a posílení růstu očních řas určený k zevní aplikaci přímo na oční víčka. Rasy mají pevnější strukturu, zlepšuje se jejich pružnost, pevnost a především hustota. Je doporučen pro ženy i muže.

Užití

BIOHAR MAX je kosmetickým prostředkem k aktivaci a posílení růstu očních řas určený k zevní aplikaci přímo na oční víčka. Je doporučen pro ženy i muže, kteří trpí nedostatečnou tvorbou řas, nebo jejichž řasy jsou slabé, prořídlé a bez objemu. Je účinný i při dlouhotrvajících potížích s růstem a tvorbou řas způsobených různými příčinami.
BIOHAR MAX dodává očním řasám důležité vyživující prvky v kombinaci s vitamíny a přírodními růstovými polypeptidy ve zvýšené koncentraci. Řasy získávají zcela nový objem a vzhled, mají pevnější strukturu, zlepšuje se jejich pružnost, pevnost a především hustota.
BIOHAR MAX POMÁHÁ - stimulovat a regenerovat růst očních řas - posilovat řasové kořínky - dodat řasám nový objem a hustotu - zpomalovat proces stárnutí očních řas - dlouhodobě udržovat zdravý růst očních řas.
BIOHAR MAX OMLADÍ VAŠE ŘASY: Jedinečné složení na bázi přírodních proteinů, vitamínů a růstových polypeptidů ve zvýšené koncentraci pro celkovou regeneraci Vašich očních řas.
BIOHAR MAX velmi rychle penetruje do očních víček a působí přímo uvnitř řasových cibulek. Díky rychlému průniku tenkou vrstvou pokožky očního víčka je možné dosáhnout poměrně rychlého a dlouhotrvajícího účinku.
NĚKOLIKANÁSOBNÝ ÚČINEK: Jedinečné složení na bázi přírodních proteinů, vitamínů a růstových polypeptidů ve zvýšené koncentraci pro celkovou regeneraci Vašich očních řas.
BIOHAR MAX dodává očním řasám důležité vyživující složky, posiluje řasové kořínky, aktivuje tvorbu nově rostoucích řas a zlepšuje jejich strukturu. Nově rostoucí řasy jsou kvalitnější a získávají zcela nový vzhled a objem.
Pomozte Vašim řasám zdravě růst.

Dávkování

Biohar Max se aplikuje vtíráním konečky prstů na zavřená oční víčka v množství 2 až 3 kapek 2x denně, jedno balení vystačí cca na jeden měsíc denních aplikací.
Jedná se o malou tubu ukončenou aplikační špičkou, která umožňuje aplikaci po kapkách.

Složení

Agua, Alcohol denat., Sodium-Magnesium Hyaluronate Biora, Collagen, Retinoli Palmitas,
Thiamini hydrochloridum, Piridoxini hydrochloridum, Cyanocobalaminum, Keratan sulfate,
Parfum.

Příbalový léták