Eucerin AntiPigment Duální sérum—30 ml

Eucerin Anti-pigment duální sérum účinně redukuje pigmentové skvrny a brání jejich opakovanému výskytu. Dodává pleti zvěží vzhled.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 3786929 | Zbozi: 18136857

Popis produktu

Eucerin Anti-pigment duální sérum účinně redukuje pigmentové skvrny a brání jejich opakovanému výskytu. Dodává pleti zvěží vzhled.

Užití

Inovace s duálním účinkem: 1) Růžová komora: Složení s patentovanou účinnou látkou thiamidol: cíleně řeší příčinu vzniku hyperpigmentace, je klinicky ověřený při redukci tvorby melaninu, při pravidelném používání brání opakovanému výskytu tmavých skvrn. 2) Bílá komora: Obsahuje koncentrovanou kyselinu hyaluronovou: vysoce účinná hydratační látka, která pomáhá pleti vázat vodu a udržet ji tak hydratovanou a svěží.
Výsledek: První viditelné výsledky již za 2 týdny a při pravidelném používání se stav pleti dále zlepšuje. Pro sjednocený tón pleti a pro hladší, zářivý, svěží vzhled pleti.

Dávkování

Aplikujte jednou denně. Během jednoho dne použijte maximálně 4 aplikace jakýchkoliv přípravků obsahujících thiamidol.

Příznaky

Sluneční záření, hormonální vlivy a stárnutí mohou vést k hyperpigmentaci, jako jsou tmavě zabarvené plochy či stařecké skvrny. Pleť tak dostává nejednotný vzhled.

Poznámka

Vyhněte se kontaktu s očima.
Klinické a dermatologické studie prokázaly velmi dobrou účinnost a kožní snášenlivost.
Údaje o firmě
Wwww.eucerin.cz

Příbalový léták