Eucerin ph5 Hydratační tělové mléko—400 ml

Redukuje známky pomerančové kůže, vyhlazuje pokožku. Zlepšuje pevnost a pružnost pokožky. Posiluje ochrannou funkci pokožky. Rychle se vstřebává.

Cena vč. DPH
570 Kč
Dostupnost
skladem

PDK: 4005800630033 | Zbozi: 18130598

Popis produktu

Redukuje známky pomerančové kůže, vyhlazuje pokožku. Zlepšuje pevnost a pružnost pokožky. Posiluje ochrannou funkci pokožky. Rychle se vstřebává.

Účinné látky

tvorbu kolagenu. Glycerin.

Užití

pH 5 Enzyme Protection System: Unikátní systém ochrany pokožky - patentovaná formule BDF.
Pomáhá vyrovnat a udržovat přirozené pH pokožky, obnovuje ochrannou činnost enzymů (trypsinů) v kůži (ne všechny produkty regulující pH mají zároveň tento účinek). Je prokázané, že pouze při pH 5 tyto enzymy posilují ochrannou vrstvu pokožky.
Posiluje přirozenou obrannou funkci pokožky proti externím vlivům.

Dávkování

Dle potřeby.

Prevence

Kontraindikace

Nejsou známy.

Vedlejší příznaky

Nejsou známy.

Fakta

Redukuje známky pomerančové kůže, vyhlazuje pokožku. Zlepšuje pevnost a pružnost pokožky. Posiluje ochrannou funkci pokožky. Rychle se vstřebává. Výborná kožní snášenlivost prokázána klinickými testy i u nemocné pokožky.
Zpevňující tělové mléko speciálně pro citlivou pokožku (konkurenční výhoda!)

Poznámka

Přípravky značky Eucerin mají více než 100 letou tradici (v roce 1900 byla patentována světově první stabilní emulze olej ve vodě, která dala základ prvnímu výrobku Eucerin).
Počátkem 20.století se začal vyrábět masťový základ Eucerinum anhydricum, který se prodává dodnes.
V roce 1950 byl vyvinut další produkt s názvem pH5 Eucerin mast, který byl vyvinut jako ochrana při práci v alkalickém prostředí. Jednalo se o převratnou inovaci v této době, jelikož výrobek byl prvním produktem, který podporoval funkce ochranné vrstvy kůže.
Lékaři byli nadšení jeho účinností - začali jej používat nejen při léčbě kožních chorob, ale i při boji s každodenními problémy všeho druhu. Tento moment se stal základem pro úspěšnou značku doporučovanou dermatology.
V roce 1978 bylo uvedeno pH5 Eucerin tělové mléko a tím započala cesta k představení řady pro kompletní péči o všechny části těla.
V roce 1992 byl vyroben první produkt Eucerin s obsahem urey — látky přirozeně zvlhčující pokožku.
V létě 1998 byl uveden na trh první A010 krém proti vráskám s klinicky potvrzenými účinky.
V roce 1999 byla uvedena na trh kompletní produktová řada pro dospělé spotřebitele s nečistou pletí se sklony k akné.
V roce 2005 byla uvedena řada Anti-Redness — unikátní řada dermokosmetických produktů k péči o pleť se sklonem k zarudnutí s klinicky prokázanými účinky.
V současné době je Eucerin úspěšnou značkou, která je nabízena ve více než 50-ti zemích světa a 25-ti evropských zemích.
Přípravky značky Eucerin byly úspěšně testovány ve více než 150 klinických studiích s 15 000 pacienty.
Údaje o firmě
Wwww.eucerin.cz

Příbalový léták