Abena Skincare Tělové mléko bez parfému—500 ml

Tělové mléko neparfémované pro péči o celé tělo. Se zvlhčujícími a regeneračními vlastnostm, rychle se vstřebává do kůže.

Cena vč. DPH
132 Kč
Dostupnost
skladem 6 ks

PDK: 5703538932656 | Zbozi: 18114444

Popis produktu

Tělové mléko neparfémované pro péči o celé tělo. Se zvlhčujícími a regeneračními vlastnostm, rychle se vstřebává do kůže.

Užití

Ideální mléko pro péči o celé tělo. Se zvlhčujícími, regeneračními vlastnostmi se rychle vstřebává do kůže. Dochází k optimalizaci složení kůže a proto je vhodné pro následnou péči o pokožku.
Tělové mléko je vhodné pro děti, dospělé a seniory. Ideální pro pacienty s problémovou pokožkou, ekzémy, lupenkou, atd., pH neutrální.

Dávkování

Dle potřeby.

Fakta

Řada léčebné kosmetiky k péči o pokožku je založena na základních principech hygieny.
Jedná se o ucelený soubor obsahující výrobky k mytí, čištění, krémy, tělová mléka i masti. Tyto výrobky byly speciálně vyrobeny na základě konzultací s konečnými uživateli pro uspokojení individuálních potřeb každého jednotlivce a jsou dávkovány z hygienických dávkovačů ve velmi pečlivě odměřených množstvích.

Poznámka

Balení Abena Skincare jsou barevně rozlišená pro lepší orientaci při použití a to následujícím způsobem: bílé - masti, modré - mytí vodou, zelené - mytí bez vody, červené - desinfekční prostředky, žluté - krémy a tělová mléka.
Údaje o firmě www.abena.cz

Příbalový léták