DietLine Sport proteinová tyčinka kokos —46 g

Proteinová tyčinka s výrazným podílem bílkovin, vhodná i pro sportovce. Ideální svačina v období, kdy se snažíme váhu snížit, či si ji pečlivěji kontrolujeme.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 8594033650681 | Zbozi: 18120621

Popis produktu

Proteinová tyčinka s výrazným podílem bílkovin, vhodná i pro sportovce. Ideální svačina v období, kdy se snažíme váhu snížit, či si ji pečlivěji kontrolujeme.

Účinné látky

Bílkoviny
Minerální látky

Užití

Proteinová tyčinka je ideální svačina v období, kdy se snažíme váhu snížit, či si ji pečlivěji kontrolujeme. Vhodná i pro sportovce.

Dávkování

1-2 tyčinky za den.Vypijte nejméně 200 ml vody s každou tyčinkou.

Poznámka

Dr.Staněk spol. s r.o. je potravinářsko-farmaceutickou společností, jejíž hlavní aktivity jsou soustředěny na vývoj, výrobu a distribuci farmaucetických potravin. Cílem vývoje je najít a upravit přírodní substance takovým způsobem, aby je bylo možné racionálně používat jako součást dietních režimů v průběhu léčby civilizačních chorob jako je nadváha, vysoký krevní tlak, vysoká hladina krevních tuků, nebo cukrovka. či dietních režimů pro ty skupiny obyvatelstva, které aktivně pečují o své zdraví.
Společnost byla založena v roce 1997 lékárníkem se záměrem vyvíjet na vědeckém základě výrobky charakteru funkčních a speciálních potravin. Konzumace těchto výrobků by měla přispět ke zlepšení celkového zdraví každého jednotlivce a ke změně jeho stravovacích návyků či životního stylu. Zakladatel společnosti a jeho žena mají dlouholetou praxi v oblasti vývoje a výroby klinické výživy a jejího praktického klinického použití. Tyto zkušenosti využívají v provozování Centra pro poruchy metabolismu a výživy v Praze 1, jehož součástí je i interní ordinace a specializovaná lékárna. Hlavní pracovní náplní Centra je léčba obezity a poradenská činnost v oblasti výživy sportovců a celé řady metabolických poruch. Zásadou společnosti je vyrábět produkty ze surovin nejvyšší možné kvality a jejich výrobu co nejvíce přiblížit požadavkům kladeným na léčivé přípravky.Všechny výrobky vycházejí z potřeb českého spotřebitele, na základě vlastních klinických zkušeností. Velká pozornost je věnována nejen smysluplnosti výrobků, ale také jejich chuťové přijatelnosti a absenci jakýchkoliv nepříjemných vedlejších účinků.
Údaje o firmě
Wwww.drstanek.cz

Příbalový léták