Dermacol Natural Výživný mandlový denní krém—50 ml

Denní hloubková péče na suchou, velmi suchou a citlivou pleť. Pleť je svěží, jemná, celkově pevnější a pružnější. Pravidelným používáním jí navrátíte mladistvý vzhled.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 2763226 | Zbozi: 18115373

Popis produktu

Denní hloubková péče na suchou, velmi suchou a citlivou pleť. Pleť je svěží, „P

Užití

Vysoce výživný denní krém s přírodním mandlovým olejem a koenzymem A10 má silné regenerační účinky, předchází předčasnému stárnutí pleti, redukuje vrásky a napomáhá obnově buněk. Zvláčňuje a zklidňuje podrážděnou pleť a zmírňuje pocity pnutí. Obnovuje ochrannou bariéru pleti, zabraňuje ztrátám vody z pokožky a chrání ji před volnými radikály a negativními vlivy prostředí. Krém je vhodný pro suchou, velmi suchou a citlivou pleť.

Dávkování

Naneste večer na dokonale očištěnou pleť. Aplikujte jej krouživými pohyby směrem od vnitřní k vnější straně obličeje.

Kontraindikace

Nejsou známy.

Vedlejší příznaky

Nejsou známy.
Údaje o firmě
Původně a stále česká kosmetika Dermacol má svůj prvopočátek ve Filmstudiu
Barrandov v Praze na počátku 60. Let. Velmi brzy se spojili odborníci z filmových studií s dermatology z Ústavu lékařské kosmetiky v Praze. Od začátku to byla velmi úspěšná spolupráce mezi specialisty v kosmetice postavené na lékařských principech a experty na filmový make-up. V té době byl uveden krycí make-up Dermacol - jeden z prvních v
Evropě a na světě vůbec. Licence na něj se podařila v roce 1965 prodat až do
Hollywoodu. Můžeme se tedy pyšnit tím, že krása mnohých filmových hvězd má svůj původ v Dermacol kosmetice z Prahy. I nyní si Dermacol udržuje svou dynamiku. Kromě evropských států se ním můžete setkat také v USA, Kanadě, Austrálii a moha zemích
Středního i Blízkého Východu. Vedle významných úspěchů v zahraničí zůstává Dermacol v Čechách synonymem pro make-up. Každý 4. Make-up prodaný v ČR je právě od značky Dermacol. Každý 5. přípravek ze zpevňující péče o tělo je také Dermacol.
Dermacol poskytuje dokonalou péči pro všechny typy pleti a její problémy. Nezáleží, jestli máte pleť mladou či zralou, normální či suchou, mastnou nebo problematickou.
Pomáháme svým spotřebitelkám, aby se cítily a vypadaly lépe.www.dermacol.cz

Příbalový léták