CutisHelp OPAREN Konopný krém při oparech—4 ml

Krém s výraznými antivirotickými a regeneračními vlastnostmi pro účinnou péči při oparech na rtech a v jejich okolí (v oblasti obličeje), způsobených virem Herpes simplex

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 8595218200400 | Zbozi: 18120377

Popis produktu

Krém s výraznými antivirotickými a regeneračními vlastnostmi pro účinnou péči při oparech na rtech a v jejich okolí (v oblasti obličeje), způsobených virem Herpes simplex

Účinné látky

Extrahovaný konopný olej
N-acetyl-L -cystein

Užití

Kombinace bioaktivních látek extrahovaného konopného oleje a acetyl-cysteinu účinně potlačuje virové infekce a stimuluje zklidnění a regeneraci postižené oblasti; navíc zabraňuje vzniku jizev a svým charakterem působení významně omezuje recidivu, což přináší výraznou úlevu zejména při chronických herpetických infekcích.

Dávkování

Krém aplikujte na postižené místo po dobu trvání obtíží optimálně šestkrát denně a nejlépe ve stejných časových odstupech (ca po dvou hodinách) a vždy po jídle; důkladné ošetření proveďte před spaním a kvůli omezení recidiv je doporučeno ošetřování v trvání alespoň 5 dní.
Pokud trpíte častými projevy oparu, aplikujte krém nejen na aktuálně postižené místo, ale celoplošně jej rozetřete po horním i dolním rtu.

Příznaky

Pocit brnění, pnutí, svědění; zarudnutí postiženého místa.

Prevence

Proti opakovanému vzniku oparu

Kontraindikace

Nejsou známy

Vedlejší příznaky

Nejsou známy

Fakta

Krém nemá žádná časová ani věková omezení, je možno jej aplikovat dlouhodobě a je vhodný i pro děti, těhotné a kojící ženy.
Po prvních aplikacích může u velmi citlivých osob ojediněle nastat dočasné zhoršení stavu nebo výsev dalších oparů; tento jev souvisí s charakterem působení krému, zpravidla rychle odeznívá a není bezprostředním důvodem k přerušení péče; stav může zhoršovat i dlouhodobý pobyt na prudkém slunci a zvýšená psychická nebo fyzická zátěž.
Doporučujeme bezprostředně nekombinovat aplikace produktů CutisHelp s dalším kosmetickým nebo léčebným prostředkem, neboť působení extrahovaného konopného oleje zesiluje účinek všech látek takového preparátu.
Vlivem konkrétní odrůdy konopného semene se jednotlivé šarže krému mohou lišit zbarvením vzhledem k přirozeným vlastnostem extrahovaného konopného oleje.

Složení

Apyrogenní voda, nechemicky extrahovaný olej ze semen konopí setého (Cannabis sativa), N-acetyl-L-cystein, glycerín, plavený včelí vosk, čištěná bílá farmaceutická vazelína, bisabolol, pomocné složky; bezalergenní parfemace.
Údaje o firmě www.parenteral.cz .
Výzkumná, výrobní a obchodní společnost Parenteral a.s. je jedinou firmou v České republice, oprávněnou produkovat a prezentovat přípravky s obsahem zušlechtěného konopného oleje bez návykových a balastních látek.

Poznámka

Technologické zpracování semen konopí setého zaručuje získání superčistého oleje bez přítomnosti nežádoucích | příměsí a nutnosti jeho | stabilizace © prostřednictvím nepřirozených chemických syntetických konzervačních součástí aj. přísad.

Příbalový léták