CutisHelp CANNABIOX E aktivní krém —50 ml

CutisHelp CANNABIOX -E je aktivní lipofilní krém pro lokální ošetření kůže při akutně i chronicky zhoršeném stádiu ekzému a kožní alergie nejen v oblasti obličeje i po celém těle.

Cena vč. DPH
282 Kč
Dostupnost
skladem 9 ks

PDK: 2638741 | Zbozi: 18105172

Popis produktu

CutisHelp CANNABIOX -E je aktivní lipofilní krém pro lokální ošetření kůže při akutně i chronicky zhoršeném stádiu ekzému a kožní alergie nejen v oblasti obličeje i po celém těle.

Účinné látky

Eextrakt z Cannabis sativa

Užití

Aktivní lipofilní krém napomáhá k odstranění nežádoucích projevů a obnově zdravého vzhledu kůže, zároveň ji výrazně zvláčňuje a dodává jí prostřednictvím extrahovaného konopného oleje důležité výživné látky. Je účinnou prevencí proti vzniku akutních stavů zánětů kůže. Zabraňuje též vzniku nežádoucích infekcí při rozškrábání postižených míst.

Dávkování

Přípravek nanášejte na postižená místa alespoň třikrát denně. První viditelné výsledky se při správné aplikaci dostavují obvykle během 3-7 dní. | po vymizení kožních projevů aplikujte aktivní krém nadále alespoň jedenkrát denně po dobu 2-3 týdnů.

Příznaky

Podrážděná kůže; zarudnutá, zanícená, mokvavá a svědivá pokožka; kožní alergie a dermatitida různého druhu.

Kontraindikace

nejsou známy

Vedlejší příznaky

nejsou známy

Fakta

Přípravek nemá žádná časová ani věková omezení; je možno jej aplikovat i v případě dětí, těhotných a kojících žen. Dlouhodobější pravidelná aplikace přípravku výrazně omezuje projevy chronických ekzematických onemocnění a napomáhá udržovat pokožku v bezproblémovém stádiu. Na ošetřených místech může v individuálních případech vlivem pronikání bioaktivních látek konopného oleje a souvisejícího intenzivnějšího prokrvení zpočátku ojediněle nastat přirozené dočasné zčervenání a svědění kůže; nejedná se o nežádoucí reakci; po několika aplikacích přirozeně odezní. V případě nestandardních projevů nebo přetrvávání uvedené reakce doporučujeme obrátit se na ošetřujícího lékaře; zároveň doporučujeme bezprostředně nekombinovat aplikace produktů
CutisHelp s dalším kosmetickým nebo léčebným prostředkem, a to zejména na bázi kortikosteroidů.
Vlivem konkrétní odrůdy konopného semene se jednotlivé šarže masti mohou lišit zbarvením vzhledem k přirozeným vlastnostem extrahovaného konopného oleje. Složení všech produktů CutisHelp odpovídá farmaceutickým zvyklostem; přípravky jsou nezávisle testovány Státním zdravotním ústavem v Praze a neobsahují žádné nepřirozené konzervační látky (např. parabeny).

Poznámka

Přípravek využívá terapeutické vlastnosti nepsychoaktivních cannabinoidů, především
CBD extrahovaného z konopí druhu Cannabis sativa.
Technologické zpracování semen technického konopí zaručuje získání superčistého oleje bez přítomnosti nežádoucích příměsí a nutnosti jeho stabilizace prostřednictvím nepřirozených chemických syntetických konzervačních součástí aj. přísad.

Složení

Apyrogenní voda, nechemicky extrahovaný olej ze semen konopí setého Cannabis sativa, nechemicky získaný extrakt z konopí setého Cannabis sativa, extrakt Boswellia serrata, čištěná bílá farmaceutická vazelína, parafin, glycerin, bezalergenní extrakt heřmánku lékařského, tokoferol, kyselina citronová, pomocné složky; bez parfemace.
Údaje o firmě .
Výzkumná, výrobní a obchodní společnost Parenteral a.s. je jedinou firmou v České republice, oprávněnou produkovat a prezentovat přípravky s obsahem zušlechtěného konopného oleje bez návykových a balastních látek.

Příbalový léták