CutisHelp CANNABIOX E aktivní emoliens—200 ml

CutisHelp CANNABIOX -E je aktivní krémové emoliens pro pravidelnou zklidňující, ochrannou a posilující péči o pokožku celého těla při ekzému a kožní alergii.

Cena vč. DPH
355 Kč
Dostupnost
skladem 7 ks

PDK: 2638733 | Zbozi: 18105171

Popis produktu

CutisHelp CANNABIOX -E je aktivní krémové emoliens pro pravidelnou zklidňující, ochrannou a posilující péči o pokožku celého těla při ekzému a kožní alergii.

Účinné látky

Extrakt z Cannabis sativa

Užití

Přípravek péčuje o pokožku celého těla při ekzému a kožní alergii. Kůži příjemně zvláčňuje, hydratuje, zmírňuje nepříjemné svědění a dodává kožním buňkám důležité esenciální mastné kyseliny z extrahovaného konopného oleje. Celkově zlepšuje kvalitu kůže a její obranyschopnost vůči dráždivým vlivům; při zhoršeném stavu je důležitou součástí denního ošetření, při klidovém stavu je účinnou prevencí proti vzniku akutních stavů zánětů kůže. Zabraňuje též vzniku nežádoucích infekcí při rozškrábání postižených míst.

Dávkování

Přípravek pravidelně vtírejte do pokožky celého těla. Při zhoršených stavech a zasažení větší části kůže doporučujeme aplikaci alespoň dvakrát denně, v ostatních případech a v rámci prevence aplikujte minimálně jedenkrát denně, a to zejména po koupeli. Při chronickém onemocnění (atopickém ekzému aj.) zařaďte přípravek do běžné každodenní péče o pokožku.

Příznaky

Podrážděná kůže; zarudnutá, zanícená, mokvavá a svědivá pokožka; kožní alergie a dermatitida různého druhu.

Kontraindikace

nejsou známy

Vedlejší příznaky

nejsou známy

Fakta

Přípravek nemá žádná časová ani věková omezení; je možno jej aplikovat i v případě dětí, těhotných a kojících žen. Dlouhodobější pravidelná aplikace přípravku výrazně omezuje projevy chronických ekzematických onemocnění a napomáhá udržovat pokožku v bezproblémovém stádiu. Na ošetřených místech může v individuálních případech vlivem pronikání bioaktivních látek konopného oleje a souvisejícího intenzivnějšího prokrvení zpočátku ojediněle nastat přirozené dočasné zčervenání a svědění kůže; nejedná se o nežádoucí reakci; po několika aplikacích přirozeně odezní. V případě nestandardních projevů nebo přetrvávání uvedené reakce doporučujeme obrátit se na ošetřujícího lékaře; zároveň doporučujeme bezprostředně nekombinovat aplikace produktů
CutisHelp s dalším kosmetickým nebo léčebným prostředkem, a to zejména na bázi kortikosteroidů. Vlivem konkrétní odrůdy konopného semene se jednotlivé šarže masti mohou lišit zbarvením vzhledem k přirozeným vlastnostem extrahovaného konopného oleje. Složení všech produktů CutisHelp odpovídá farmaceutickým zvyklostem; přípravky jsou nezávisle testovány Státním zdravotním ústavem v Praze a neobsahují žádné nepřirozené konzervační látky (např. parabeny).

Poznámka

Přípravek využívá terapeutické vlastnosti nepsychoaktivních cannabinoidů, především
CBD extrahovaného z konopí druhu Cannabis sativa.
Technologické zpracování semen technického konopí zaručuje získání superčistého oleje bez přítomnosti nežádoucích příměsí a nutnosti jeho stabilizace prostřednictvím nepřirozených chemických syntetických konzervačních součástí aj. přísad.

Složení

Apyrogenní voda, nechemicky extrahovaný olej ze semen konopí setého Cannabis sativa, nechemicky získaný extrakt z konopí setého Cannabis sativa, extrakt Boswellia serrata, glycerin, bezalergenní extrakt heřmánku lékařského, dimetikon, kyselina citronová, pomocné složky; bez parfemace.
Údaje o firmě www.parenteral.cz .
Výzkumná, výrobní a obchodní společnost Parenteral a.s. je jedinou firmou v České republice, oprávněnou produkovat a prezentovat přípravky s obsahem zušlechtěného konopného oleje bez návykových a balastních látek

Příbalový léták