Crio Sprej na odstranění bradavic zmrazením—50 ml

Zdravotnický prostředek

Zmrazení je nejúčinnější metoda odstranění bradavic. Crio Sprej hluboce zmrazí (až -50°C) bradavice až ke kořenům. Použití na ruce i nohy. Navíc v ceně balení 12 výměnných aplikátorů pro hygienickou aplikaci přípravku.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 3892586 | Zbozi: 18133875

Popis produktu

Zmrazení je nejúčinnější metoda odstranění bradavic. Crio Sprej hluboce zmrazí (až -50"C) bradavice až ke kořenům. Použití na ruce i nohy. Navíc v ceně balení 12 výměnných aplikátorů pro hygienickou aplikaci přípravku.

Užití

Master-Aid Kryosprej je určený pro léčbu bradavic na nohou a rukách pomocí zmrazení.
Hluboké zmrazení (až -50"C) až ke kořenům odstraní bradavici do 10-12 dní.
JAK FUNGUJE KRYOSPREJ: Kontakt zmrazeného tampónu a bradavice zaručuje hluboké zmrazení bradavice až ke kořenům. Zmrazení bradavice může způsobit mírně bolestivý pocit, který rychle zmizí. Ošetřená oblast zůstane citlivá a může na několik minut způsobit svědění. Ve dnech následujících po ošetření se může na bradavici vytvořit menší puchýř. Po 10 až 12 dnech začne proces obnovení a na místě bradavice poroste zdravá kůže.

Dávkování

Nasaďte aplikátor pevně na trubici. Sundejte ochranné víko a zmáčkněte dávkovač.
Držte zmáčknutý dávkovač, dokud se na tampónu neobjeví tekutina a poté dávkování ihned zastavte. Počkejte přibližně 15 vteřin, aby tampón dosáhl požadované teploty.
Přiložte tampón přímo na bradavici a přidržte přibližně 20-40 vteřin.
DOBA LEČCBY: Obvykle je dostatečný jeden léčebný cyklus. Pokud bradavice nezmizí do 10-12 dní, opakujte léčbu. Maximální počet léčebných cyklů jsou 3, vždy s intervalem 10-12 dní. Pokud bradavice nezmizí po třetím cyklu, navštivte lékaře.

Příbalový léták