Corsodyl 1%—gel 50 g

Humánní léčivý přípravek

Léčivá látka chlorhexidin obsažená v přípravku Corsodyl působí proti široké škále bakterií, proti kvasinkám, některým plísním a virům, které způsobují infekční onemocnění a záněty v dutině ústní. Přispívá k potlačení tvorby zubního plaku. Čtěte pozorně příbalový leták.

Cena vč. DPH
337 Kč
Dostupnost
skladem


PDK: 3387207 | Zbozi: 18123392

Popis produktu

Léčivá látka chlorhexidin obsažená v přípravku Corsodyl působí proti široké škále bakterií, proti kvasinkám, některým plísním a virům, které způsobují infekční onemocnění a záněty v dutině ústní. Přispívá k potlačení tvorby zubního plaku. Čtěte podrobně příbalový leták.

Účinné látky

Chlorhexidini digluconas

Užití

Přípravek je určen pouze k orálnímu podání. Přípravek nepolykejte. Zbytky gelu v ústech po použití vyplivněte, případně si lehce vypláchněte ústa vodou. Přípravek proto smí používat pouze osoby, které zvládnou ústa pouze vyplachovat a roztok nepolykat.

Dávkování

Přípravek je určen pro dospělé a dospívající od 12 let. Děti do 12 let mohou používat přípravek pouze na doporučení lékaře. Nepřekračujte doporučené dávkování. V případě, že symptomy přetrvávají, pacient má vyhledat lékaře.

Kontraindikace

Nepoužívejte Corsodyl 1 % gel, jestliže jste alergický(á) na chlorhexidin-diglukonát nebo na kteroukoli další složku tohoto přípravku.

Složení

Chlorhexidini digluconas 1,0 g (odpovídá chlorhexidini digluconatis solutio 5, 325 g) ve 100 g zubního gelu Seznam pomocných látek: Isopropylalkohol, Hyprolosa,
Glyceromakrogol-hydroxystearát, | Trihydrát octanu sodného, Silice máty peprné,
Levomenthol, Čištěná voda.

Příbalový léták