Coldises nosní olej ve spreji—10 ml

Zdravotnický prostředek

COLDISES nosní olej ve spreji zmírňuje dráždění, dále regeneruje a působí blahodárně na nosní sliznici.

Cena vč. DPH
129 Kč
Dostupnost
skladem

PDK: 9003751121278 | Zbozi: 18122338

Popis produktu

COLDISES nosní olej ve spreji zmírňuje dráždění, dále regeneruje a působí blahodárně na nosní sliznici.

Účinné látky

Silice
Vitamin E

Užití

COLDISES nosní olej ve spreji se doporučuje při: podrážděné a suché nosní sliznici (např.suchým vzduchem, škodlivinami ze vzduchu), rýmě a nosním kataru, alergické rýmě, tvorbě šupin a krust, i jako doplňkový přípravek při použití léčivých přípravků, které zmírňují otoky sliznic.
COLDISES nosní olej ve spreji je určen k péči o nosní sliznici. COLDISES nosní olej ve spreji působí na základě svých vysoce hodnotných obsahových látek. Zmírňuje dráždění, regeneruje a působí blahodárně na nosní sliznici. Sezamový olej je bohatý na nenasycené mastné kyseliny a nemá nežádoucí alergické účinky. Vitamín E chrání tělesné buňky před volnými radikály a oxidačním stresem. Společně přispívají k regeneraci a péči o nosní sliznici, udržují ji vlhkou a vláčnou.
COLDISES nosní olej ve spreji může v mnoha případech podpořit regeneraci poškozených oblastí a ochraňuje je proti opakovanému dráždění.

Dávkování

Při každém použití vstříknout 1-2 dávky vícekrát denně do obou nosních dírek. Při vstřikování držet lahvičku ve vzpřímené poloze.

Fakta

COLDISES nosní olej ve spreji se může používat dlouhodobě, není ale určen k trvalému používání. Z těchto důvodů je nutné vždy po několika týdnech udělat přestávku.
COLDISES nosní olej ve spreji se nemá používat u kojenců a malých dětí.
COLDISES nosní olej ve spreji není léčivo. V případě, že po jeho používání nenastane úleva od Vašich potíží nebo se objeví bolesti, poraďte se s lékařem.

Poznámka

DISTRIBUTOR PRO ČR: E8B Pharma spol.s r.o., Zaječí

Příbalový léták