Cerustop Ušní olej ve spreji—10 ml

Zdravotnický prostředek

CERUSTOP ušní olej ve spreji slouží k odstraňování přebytečného nebo zatvrdlého ušního mazu ze zvukovodu a k prevenci zánětů zevního zvukovodu.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 3005726 | Zbozi: 18122043

Popis produktu

CERUSTOP ušní olej ve spreji slouží k odstraňování přebytečného nebo zatvrdlého ušního mazu ze zvukovodu a k prevenci zánětů zevního zvukovodu.

Užití

K odstranění přebytečného anebo zatvrdlého ušního mazu se doporučuje nastříkat do zevního zvukovodu: u dospělých 2 - 3 střiky, u dětí 1- 2 střiky CERUSTOPU ušního oleje ve spreji. Abyste zabránili vytékání přebytečného ušního oleje, ucpěte ucho malým vatovým tamponem, přičemž tampon musíte vložit do ucha pouze volně a nikdy ho nesmíte zatlačit dovnitř zvukovodu. Po cca 10 minutách působení ucho šetrně vypláchněte teplou vodou, pokud možno s pomocí ruční sprchy. Při silně zatvrdnutém mazu se doporučuje celý postup několikrát zopakovat. Pro dokonalé vyčištění ušního boltce několikrát nastříkejte CERUSTOP ušní olej ve spreji na vatový tampon a s jeho pomocí otřete ulpívající ušní maz, špínu a kožní lupy na ušním boltci. Po omytí vodou vysušte boltec suchým ručníkem.

Dávkování

u dospělých: 2 - 3 střiky u dětí od 3 let: 1- 2 střiky

Kontraindikace

Nesmí se používat při zánětu zvukovodu a perforaci bubínku.

Složení

Caprilic/Capric Triglyceride, Paraffinum Liguidum, Isosteary| Isostearate, Almond oil,
PEG-40-Sorbitan Peroleate, BHA/BHT, Vitamin E.

Příbalový léták