BODE Cutasept F—50 ml

Bezbarvý dezinfekční přípravek na kůži pro ambulantní použití.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
není skladem

PDK: 4031678032785 | Zbozi: 18116707

Popis produktu

Bezbarvý dezinfekční přípravek na kůži pro ambulantní použití.

Užití

Bezbarvý alkoholový dezinfekční prostředek na kůži pro ambulantní použití. -okamžitá účinnost — za 15 sekund -vynikající snášenlivost s pokožkou -dezinfikuje a zároveň čistí a odmašťuje pokožku -ekonomické použití díky dávkování rozprašovačem
Bezbarvý alkoholový dezinfekční prostředek na kůži k ambulantnímu použití před injekcemi, zavedením kanyly, krevními odběry, punkcemi, katetrizacemi a malými lékařskými zákroky. Pro ošetření ekzematických infekcí bakteriálního a mykotického původu. Možno použít také pro před- a pooperační dezinfekci.
Elektrické přístroje používat až po úplném zaschnutí. Nepoužívat pod transfúzní manžety.

Dávkování

Partie určené k dezinfekci potřít nebo postříkat přípravkem a nechat 15 sekund působit.
Pro předoperační ošetření pokožky řádně otřít tampónem namočeným v Cutasept© F a nechat působit 5 minut.

Kontraindikace

Uchovávejte mimo dosah dětí.

Fakta

Skladujte v originálním a těsně uzavřeném balení. Chraňte před přímým slunečním světlem a před působením tepla (horka). Neskladujte společně s potravinami, nápoji a krmivy.

Složení

0,025g pomocné látky: voda .

Poznámka

Skupina HARTMANN převzala 100 % podíl ve společnosti Bode Chemie, předního evropského výrobce hygienických a dezinfekčních přípravků pro zdravotnický personál, od společnosti Beirsdorf AG. Touto akvizicí skupina HARTMANN posiluje své postavení v oblasti zdravotnických prostředků.
Převzetí vhodně zapadá do obchodní strategie fy. HARTMANN, která chce i nadále posilovat svoji pozici v oblasti zdravotnictví a vlastnictví Bode Chemie představuje příležitost k dalšímu růstu v rámci expandujícího trhu s dezinfekčními přípravky ve zdravotnictví. Skupina HARTMANN tak rozšiřuje poskytování komplexních řešení i v oblasti dezinfekce.
Bode Chemie byla založena v roce 1924 a dnes je jedním z předních specialistů v oblasti dezinfekce, hygieny a ochrany kůže. Snad nejrozšířenějším produktem Bode
Chemie je Sterillium, dezinfekce na bázi alkoholu, jehož obliba má velký podíl na celkovém úspěchu Bode Chemie.

Příbalový léták