Aulin gel—50 g

Humánní léčivý přípravek

Aulin Gel obsahuje léčivou látku nimesulid, který patří do skupiny látek s protizánětlivými a bolest tišícími účinky (NSAID). Čtěte pozorně příbalový leták.

Cena vč. DPH
179 Kč
199 Kč
Dostupnost
skladem


PDK: 8594044140089 | Zbozi: 18104230

Popis produktu

Aulin Gel obsahuje léčivou látku nimesulid, který patří do skupiny látek s protizánětlivými a bolest tišícími účinky (NSAID). Čtěte podrobně příbalový leták.

Účinné látky

NIMESULIDUM

Užití

Aulin gel je určen k úlevě od bolesti a otoků při poranění měkkých tkání (jako je podvrtnutí, vymknutí, naražení, úraz provázený výronem), u poranění šlach zvaných „akutní poúrazový zánět šlach".

Dávkování

Aplikujte gel 2 — 3x denně.
Množství použitého gelu závisí na velikosti bolestivého či oteklého místa. Obvyklé množství je 3 g gelu (což odpovídá 6 — 7 cm vytlačeného pruhu gelu).
Vmasírujte gel do bolestivé a oteklé oblasti. Po použití přípravku si umyjte ruce.
Používejte po dobu 7 — 15 dnů. Pokud při léčbě poranění nedojde k ústupu obtíží do 7 dnů, poraďte se o dalším postupu s lékařem. Pokud si nejste jistý(á), jaké množství přípravku použít, poraďte se se svým lékařem nebo lékárníkem.

Fakta

Použitelnost po prvním otevření: 14 dnů.

Složení

Léčivou látkou je nimesulidum. 1g gelu obsahuje 30 mg nimesulidu. Pomocné látky:
Čištěná voda, diethylenglykol-monoethylether, glyceromakrogoloktanodekanoát, karbomery, dihydrát dinatrium-edetátu, trolamin, methylparaben (E 218) a propylparaben (E 216).

Příbalový léták