Aspirin C Forte 800mg/480mg—10 šumivých tablet

Humánní léčivý přípravek

Přípravek ASPIRIN C Forte šumivé tablety obsahuje kyselinu acetylsalicylovou, která zmírňuje bolest a snižuje horečku a kyselinu askorbovou, také známou jako vitamin C. Čtěte pozorně příbalový leták.

Cena vč. DPH
299 Kč
Dostupnost
skladem


PDK: 3125664 | Zbozi: 18117688

Popis produktu

Přípravek ASPIRIN C Forte šumivé tablety obsahuje kyselinu acetylsalicylovou, která zmírňuje bolest a snižuje horečku a kyselinu askorbovou, také známou jako vitamin C.
Čtěte podrobně příbalový leták.

Užití

Přípravek ASPIRIN C Forte šumivé tablety se používá: k úlevě od příznaků mírné až středně silné bolesti, jako je bolest hlavy, bolest zubů a menstruační bolesti k úlevě od příznaků bolesti a horečky při běžném nachlazení nebo příznacích podobných chřipce.
Přípravek ASPIRIN C Forte šumivé tablety je určen pro dospělé a dospívající starší 12 let.

Dávkování

Pro perorální užití. Sumivou tabletu je před užitím nutné rozpustit ve sklenici vody.
Sumivá tableta se nemá užívat na lačný žaludek, aby se omezilo podráždění žaludku.
Doporučená dávka přípravku je:
Dospělí
Jednorázová dávka: 1 šumivá tableta. V případě potřeby lze jednorázovou dávku opakovat každých 4-8 hodin. Maximální denní dávka: 3 šumivé tablety
Dospivající: 12 let a starší.
Má se užít co nejnižší účinná dávka. Dávka závisí na hmotnosti dospívajícího. Tento přípravek má být užíván jen u dospívajících s tělesnou hmotností vyšší než 53 kg.
Odkaz na věk je pouze pro informační účely. Doporučená jednotlivá dávka pokud je to vhodné je 1 šumivá tableta (800 mg kyseliny acetylsalicylové/480 mg kyseliny askorbové). Celková denní dávka nesmí přesáhnout 3 tablety. Síla dávky přípravku
ASPIRIN C Forte šumivé tablety (800 mg kyseliny acetylsalicylové/480 mg kyseliny askorbové) nemusí být vhodná pro léčbu dospívajících.
Pro tuto věkovou skupinu jsou k dispozici jiné přípravky, které mají nižší obsah kyseliny acetylsalicylové.

Fakta

Přípravek ASPIRIN C Forte šumivé tablety nemá být podáván dětem mladším 12 let.

Příbalový léták