Apetister JUNIOR—sirup 100 ml - AKCE Expirace 7/24 (poslední 2 kusy)

Apetister Junior je pečlivě vybraná kombinace bylin a vitamínů. Doplněk stravy ve formě sirupu s příchutí maliny a černého rybízu pro děti od 3 let. Forma sirupu je obzvlášť vhodná pro děti od 3 let pro její snadné užívání.

Cena vč. DPH
192 Kč
Dostupnost
skladem

PDK: 4531001 | Zbozi: 18137800

Popis produktu

Apetister Junior je pečlivě vybraná kombinace bylin a vitamínů. Doplněk stravy ve formě sirupu s příchutí maliny a černého rybízu pro děti od 3 let. Forma sirupu je obzvlášť vhodná pro děti od 3 let pro její snadné užívání.

Užití

Extrakt z fenyklu obecného podporuje chuť k jídlu a přispívá k normální činnosti střev.
Extrakt z máty peprné napomáhá správnému trávení a podporuje správnou funkci gastrointestinální soustavy.
Extrakt z kořene čekanky obecné podporuje správnou funkci střevního traktu, produkci trávicích šťáv a pohyby střev.
Extrakt z bedrníku anýzu podporuje správnou činnost střevního traktu a chuť k jídlu.

Dávkování

Děti starší 3 let, děti školního věku i dospívající: 5 ml dvakrát denně před nebo během jídla. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Doplňky stravy nejsou náhradou pestré stravy. Vyvážená a pestrá strava a zdravý životní styl jsou důležité.

Kontraindikace

Neužívejte při alergii na kteroukoli složku přípravku. Nadměrné užívání může mít projímavé účinky.

Fakta

Před použitím protřepat.
Sediment není na závadu.
Uchovávejte v originálním obalu při teplotách pod 25 *C. Chraňte před světlem a vlhkostí.
Chraňte před chladem a mrazem. Uchovávejte mimo dosah dětí.

Složení

Voda, zahušťovadla: sorbitoly a glycerol, koncentrát z černého rybízu, zahušťovadlo: xantanová guma, konzervant: benzoát sodný, extrakt z bedrníku anýzu, extrakt z kořene čekanky obecné, extrakt z máty peprné, malinové aroma, extrakt z fenyklu obecného, nikotinamid, riboflavin-5 -fosfát sodný, pyridoxin-hydrochlorid.
Údaje o firmě
Aflofarm je rodinný podnik založený v roce 1989 farmaceutem Andrzejem Furmanem a jeho manželkou v polské Pabianici. Za více než 30 let se stala společnost Aflofarm jednou z největších a nejznámějších farmaceutických společností v Polsku, se zaměřením na výrobu produktů, které vyhovují potřebám moderních spotřebitelů.
Společnost Aflofarm byla nedávno rozšířena o čtyři dceřiné společnosti ve střední a východní Evropě, včetně Aflofarm Czech Republic s.r.o.

Příbalový léták