Zdrovit Hořčík šumivé tablety Citron—20 tablet

Šumivé tablety s citronovou příchutí. Doplněk stravy. Minerální přípravek s přírodním sladidlem a sladidly. Doporučuje se během stresu, fyzické a psychické únavě, v období rychlého růstu dětí.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 5906204000714 | Zbozi: 18111424

Popis produktu

Sumivé tablety s citronovou příchutí. Doplněk stravy. Minerální přípravek s přírodním sladidlem a sladidly. Doporučuje se během stresu, fyzické a psychické únavě, v období rychlého růstu dětí.

Užití

Hořčík přispívá k: zmírnění únavy a vyčerpání, elektrolytické rovnováze, normální funkci nervového systému a svalů, normální psychické funkci, udržení normálních kostí a zubů.

Dávkování

1x denně 1 tabletu rozpusťte ve sklenici vody a vypijte.
Doporučujeme užívat max. 3 tablety denně.
Nepřekračujte doporučené denní dávkování.
Nevhodné pro děti do 3 let.

Poznámka

Přípravek Zdrovit Hořčík citron 20 šumivých tablet je registrovaný jako doplněk stravy.
Nemá schválené léčivé účinky a nejedná se o lék.
Doplňky stravy nejsou určeny jako náhrada pestré stravy.

Složení

Regulátory kyselosti kyselina citronová, hydrogenuhličitan sodný, uhličitan hořečnatý, přírodní sladidlo fruktóza, sladidlo cyklamát sodný, aroma přírodně identické citronové, sladidlo sodná sůl sacharinu, barvivo riboflavin- 5- fosfát.
Obsah hořčíku v 1 šumivé tabletě: 100 mg (33,4 % doporučené denní dávky).
Údaje o firmě
Zdrovit je řada vitaminových přípravků známých především ve formě šumivých tablet s ovocnými příchutěmi. Mezi nejoblíbenější patří hořčíková řada MaxiMag s obsahem 375 mg v jedné dávce v nejrůznějších galenických formách — šumivé tablety, tobolky, ve vodě rozpustný granulát nebo direkt pro přímé užití vysypáním do úst.

Příbalový léták