Dologran Vitamin—90 g

Doplněk stravy-Granulát. Bohatý zdroj přírodních minerálů vápníku a hořčíku v optimálním poměru, obohacený vitamíny B6, B1, E, B-karoten, Kyselina listová, B12. Podporuje organismus. Je vyroben bez umělých konzervačních látek a barviv.

Cena vč. DPH
169 Kč
Dostupnost
skladem


PDK: 3743003 | Zbozi: 18129167

Popis produktu

Doplněk stravy-Granulát. Bohatý zdroj přírodních minerálů vápníku a hořčíku v optimálním poměru, obohacený vitamíny B6, B1, E, B-karoten, Kyselina listová, B12.
Podporuje organismus. Je vyroben bez umělých konzervačních látek a barviv.

Účinné látky

uhličitan vápenatý a hořečnatý
Vitamin B1, B6, E, B12
Kyselina listová, Beta karoten

Užití

Dologran je přírodního původu, obsahuje vápník a hořčík v takovém vzájemném poměru, který zajišťuje dobré využití v organismu. Vápník je potřebný pro vývoj a udržení zdravých kostí a zubů. Přispívá k normální funkci svalů a normální funkci enzymů, dále přispívá k běžnému energetickému metabolismu, k normální funkci nervových přenosů a buněčného dělení. Hořčík přispívá k normální funkci kostí a správnému vývoji zubů, k normální činnosti nervového systému a psychické činnosti, ke snížení únavy a vyčerpání, k normální činnosti svalů. K tomu, aby umělo lidské tělo využít optimálně minerální látky, bývá zapotřebí spolupůsobení vitamínů, zejména B1(thiamin), B6 (pyridoxin),vitamin E, Beta-karoten. Vitamin B12 a kyseliny listová přispívají ke správnému homocysteinu. Vitamin B1 přispívá k normálnímu psychickému vývoji a funkci, k běžnému energetickému metabolismu a k normální funkci nervového systému a správné srdeční funkci. Vitamin B6 přispívá k normální funkci imunitního a nervového systému, k běžnému energetickému metabolismu, k normální psychické činnosti a ke snížení únavy a vyčerpání a podílí se na regulaci hormonální aktivity a na normálním metabolismu homocysteinu. Vitamin E přispívá k ochraně buněk před oxidačním stresem.
Kyselina listová přispívá k růstu zárodečných tkání během těhotenství. Přispívá k normálnímu metabolismu homocysteinu, k normální funkci imunitního systému, k normální psychické činnosti a k normální krvetvorbě. Vitamin B12 přispívá k normálnímu metabolismu homocysteinu, k normální psychické činnosti, k normální tvorbě červených krvinek a k normálnímu energetickému metabolismu. Beta karoten.

Dávkování

Dospělí 1 lžička (2g) denně na lačno nebo mezi jídly, děti od 3 let poloviční množství.

Fakta

Není náhradou pestré stravy. není určeno pro děti do 3 let. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Ukládat mimo dosah dětí!

Složení

Uhličitan vápenatý, uhličitan hořečnatý, glukóza, pyridoxin © hydrochlorid, thiamin hydrochlorid, © dl-alfa-tokoferol, © kyselina © listová, © beta-karoten, © vitamin © B12, stabilizátor-kyselina askorbová, aroma višeň.

Příbalový léták