Walmark Zinek 15mg—90 tablet

Zinek – podporuje normální funkci imunitního systému a přispívá k normálnímu metabolismu vitaminu A. Zinek je nezbytnou minerální látkou pro celou řadu biologických funkcí a je důležitou složkou mnoha enzymů v lidském těle.

Cena vč. DPH
145 Kč
Dostupnost
skladem


PDK: 3731362 | Zbozi: 18129076

Popis produktu

Zinek — podporuje normální funkci imunitního systému a přispívá k normálnímu metabolismu vitaminu A. Zinek je nezbytnou minerální látkou pro celou řadu biologických funkcí a je důležitou složkou mnoha enzymů v lidském těle.

Užití

Zinek — podporuje normální funkci imunitního systému a přispívá k normálnímu metabolismu vitaminu A.
Učinky zinku: - Přispívá k udržení normálního stavu vlasů, nehtů, pokožky a kostí - Přispívá k ochraně buněk před oxidativním stresem způsobeným volnými radikály - Podporuje imunitní systém - Pomáhá zachovat plodnost, mužský reprodukční systém a normální hladinu testosteronu v krvi - Přispívá k normálním kognitivním funkcím a zraku - Přispívá k normálnímu metabolismu mastných kyselin a sacharidů - Přispívá k normální syntéze bílkovin.
Walmark Zinek 15mg: - Dobře vstřebatelná glukonátová forma - Organický zdroj zinku - Bez umělých barviv a konzervantů - Vyrobeno za přísných podmínek farmaceutické kvality dle pravidel Správné výrobní praxe (GMP).

Dávkování

1 tableta denně, po jídle. Pro maximální efekt užívejte pravidelně každý den.
Údaje o firmě
Wwww.walmark.cz

Příbalový léták