Vitango 200mg—30 tablet

Humánní léčivý přípravek

Tradiční rostlinný léčivý přípravek, který se používá k přechodné úlevě od příznaků stresu, jako je např. únava, pocity slabosti a vyčerpání. Čtěte pozorně příbalový leták.

Cena vč. DPH
295 Kč
Dostupnost
skladem


PDK: 3237584 | Zbozi: 18125048

Popis produktu

Tradiční rostlinný léčivý přípravek, který se používá k přechodné úlevě od příznaků stresu, jako je např. únava, pocity slabosti a vyčerpání. Čtěte podrobně příbalový leták.

Užití

Tradiční rostlinný léčivý přípravek, který se používá k přechodné úlevě od příznaků stresu, jako je např. únava, pocity slabosti a vyčerpání.
Použití tohoto tradičního rostlinného léčivého přípravku je založeno výlučně na zkušenosti z dlouhodobého použití.
Pokud se po 14 dnech nebudete cítit lépe nebo pokud se Vám přitíží, musíte se poradit s lékařem.

Dávkování

Doporučená dávka přípravku jsou 2 tablety denně (1 před snídaní a 1 před obědem) pro dospělé starší 18 let. Tablety se doporučují zapít sklenicí vody.
Bez porady s lékařem neužívejte tento přípravek déle než 6 týdnů.

Kontraindikace

Neužívejte Vitango 200 mg, jestliže jste alergický(á) na suchý extrakt z kořene rozchodnice růžové nebo na kteroukoli další složku tohoto přípravku.
Vitango 200 mg se nedoporučuje užívat u dětí a dospívajících mladších 18 let.

Složení

Léčivou látkou je Rhodiolae roseae radicis extractum siccum (suchý extrakt z kořene rozchodnice růžové) 1.5 — 5 : 1, extrahováno ethanolem 60% (m/m) 200 mg v jedné potahované tabletě.
Pomocnými látkami jsou mikrokrystalická celulóza, sodná sůl kroskarmelózy, srážený oxid křemičitý, magnesium-stearát, hypromelóza, kyselina stearová, červený oxid železitý (E172), oxid titaničitý (E171), vysušená simetikonová emulze (simetikon, methylcelulóza, kyselina sorbová).

Příbalový léták