Vichy Dermablend 3D č.15 —30 ml

Fluidní korektivní make-up, odstín 15 opal. První krycí textura přizpůsobující se pleti. Perfektní make-up po dobu 16 hodin. Bez efektu masky pro ultra přirozený vzhled, se zmatňujícím efektem. Ultra jemná textura.

Cena vč. DPH
698 Kč
Dostupnost
skladem 2 ks

PDK: 3258754 | Zbozi: 18112811

Popis produktu

Fluidní korektivní make-up, odstín 15 opal. První krycí textura přizpůsobující se pleti.
Perfektní make-up po dobu 16 hodin. Bez efektu masky pro ultra přirozený vzhled, se zmatňujícím efektem. Ultra jemná textura.

Účinné látky

Polymery
Silice

Užití

KOSMETICKÁ KOREKCE - FLUIDNÍ KOREKTIVNÍ MAKE-UP 16H.
Citlivá pleť. Vysoká krycí schopnost. Ultra přirozený vzhled — Zmatňující efekt. SPF 25.
Bez efektu masky. 24H hydratace. Bez parfemace. Při kontaktu s pokožkou se textura "rozpouští" a snadno se rovnoměrně rozetře po celém obličeji.

Dávkování

Dle potřeby.

Příznaky

Nepravidelná (nesjednocená) barva pleti, kruhy pod očima, lokální začervenání pleti, jemné pigmentové skvrny.

Kontraindikace

Nejsou známy.

Vedlejší příznaky

Nejsou známy.

Fakta

Kůže je životně důležitý orgán. Je také orgánem největším a nejvíce vystaveným vnějším faktorům, stárnutí a následkům našeho chování.
Od svého založení v roce 1931 mají Laboratoře Vichy jeden cíl: provázet muže a ženy v každodenním životě a pomoci jim lépe poznat jejich pokožku a starat se o ni. Laboratoře
Vichy proto vytvořily kompletní řadu přípravků s termální vodou z Vichy ve spojení s aktivními látkami, které jsou výsledkem farmaceutického výzkumu. Všechny přípravky respektují etický kodex zaručující jejich dobrou kvalitu.

Poznámka

Etický kodex
Všechny produkty Vichy respektují přísný Etický kodex, který zaručuje jejich dobrou kvalitu a účinnost: 1. Hypoalergenní, nekomedogenní přípravky 2. S termální vodou Vichy 3. Testované na citlivé pokožce 4. Účinnost testována dermatology 5. Vyráběné podle přísných norem farmaceutického průmyslu.
Údaje o firmě www.vichy.cz

Příbalový léták