Vibrocil nosní kapky —15 ml

Humánní léčivý přípravek

Přípravek se užívá při pocitu neprůchodnosti nosu v začátcích a průběhu běžných zánětů horních cest dýchacích. Čtěte pozorně příbalový leták.

Cena vč. DPH
218 Kč
Dostupnost
skladem

PDK: 3374585 | Zbozi: 18102141

Popis produktu

Přípravek se užívá při pocitu neprůchodnosti nosu v začátcích a průběhu běžných zánětů horních cest dýchacích. Čtěte podrobně příbalový leták.

Užití

Symptomatická léčba běžného nachlazení, nazální kongesce, akutní a chronické rýmy, sezónní (senné) a nesezónní alergické rýmy, akutní a chronické sinusitidy a vazomotorické rýmy. Adjuvantní léčba při akutní otitis media.
Předoperační a pooperační péče (chirurgie nosu).
Vibrocil, nosní gel se uplatní zejména při potřebě snížit suchost nosní sliznice, při přítomnosti krust nebo po úrazu nosu a při potřebě udržet průchodnost nosu během noci.
Vibrocil, nosní kapky jsou určeny pro dospělé a děti od 1 roku.

Dávkování

Vibrocil by neměl být používán déle než 7 po sobě následujících dní. - Děti ve věku 1-6 let (pod dohledem dospělé osoby): 1-2 kapky do každé nosní dírky 3-4 krát denně - Děti ve věku 6-12 let (pod dohledem dospělé osoby): 3-4 kapky do každé nosní dírky 34 krát denně - Dospělí a dospívající od 12 let: 3-4 kapky do každé nosní dírky 3-4 krát denně

Příbalový léták