Ústenka chirurgická s úvazky netkaný textil 3vrst.—50 ks

Zdravotnický prostředek

Ústenka z 3vrstvého netkaného textilu - antialergenní maska s tvarovatelným nosovým klipem s úvazky je určena k zabránění kontaminace při chirurgických zákrocích.

Cena vč. DPH
600 Kč
Dostupnost
skladem 4 ks

PDK: 8586006512485 | Zbozi: 18126121

Popis produktu

Ustenka z 3vrstvého netkaného textilu - antialergenní maska s tvarovatelným nosovým klipem s úvazky je určena k zabránění kontaminace při chirurgických zákrocích.

Užití

Ústenka z 3vrstvého netkaného textilu s úvazky je určena k zabránění kontaminace při chirurgických zákrocích nebo k přenášení infekce. Antialergenní maska s tvarovatelným nosovým klipem, efektivita filtrace >99 %, vyrobená z nebavlněného materiálu, bez obsahu skelných vláken, pokrývá komfortně celou tvář a uvazuje se vzadu.

Kontraindikace

Nejsou známy.

Vedlejší příznaky

Nejsou známy.

Fakta

Maska je vyrobena z netkaného texilu, má úvazky a drátek, který umožňuje formovat profil nosu .

Poznámka

Výrobek splňuje požadavky směrnice EU 93/42/EEC a je označen značkou CE výrobcem.
Údaje o firmě
Společnost CHIRANA T. Injecta, a.s. je pokračovatelem tradice výroby injekční techniky v Starej Turej. Počátky této výroby sahají do roku 1947. Od tohoto roku slouží jejich výrobky lidem ve prospěch jejich zdraví. Tato společnost se vždy svojím dynamickým výrobným programem a stálým vývojem nových výrobků snažila uspokojit potřeby zákazníků po celém světě. Na počátku stály klasické injekční stříkačky a jehly pro vícenásobné použití, ke kterým se postupně připojovaly nové a nové výrobky. Současný sortiment výrobků se orientuje hlavně na oblast jednorázové injekční techniky. Dnes společnost vyprodukuje ročně víc jak 300 milionů kusů jednorázových stříkaček a víc jak 280 milionů injekčních jehel. V současnosti CHIRANA T. Injecta, a.s. prodává svoje výrobky takřka v 20-tich zemích po celém světě, což ji v oblasti jednorázové injekční techniky řadí mezi největší společnosti na světě. www.t-injecta.sk

Příbalový léták