Uniospharma Kelp+kyselina glutamová 50mg—90 tablet

Kelp je nejbohatší přírodní zdroj jodu, který je nezbytný pro správnou funkci štítné žlázy. Mořská řasa navíc obsahuje dalších 30 minerálů a stopových prvků, mimo jiné měď, železo, hořčík, baryum, vápník, draslík, chrom, lithium, nikl, titan, vanad ..

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 8594066490308 | Zbozi: 18128260

Popis produktu

Kelp je nejbohatší přírodní zdroj jodu, který je nezbytný pro správnou funkci štítné žlázy.
Mořská řasa navíc obsahuje dalších 30 minerálů a stopových prvků, mimo jiné měď, železo, hořčík, baryum, vápník, draslík, chrom, lithium, nikl, titan, vanad ..

Účinné látky

Jod
Kyselina glutamová

Užití

Kelp je mořská řasa bohatá na vitaminy, aminokyseliny a minerály. Je jedním z nejlepších přírodních zdrojů jódu pro lidský organismus. Kelp je formule pro podporu soustavy žláz s vnitřním vyměšováním. Je zdrojem plnohodnotných bílkovin a nukleových kyselin. Její působení se využívá v redukčních programech, protože napomáhá při spalování zásobního tuku, podporovat obranyschopnost organismu, zlepšovat kondici, trávení a vylučování toxických látek z těla. Pomáhá snižovat horečku, působí pozitivně proti nádorovému bujení, podílí se na snížení hladiny cholesterolu a krevního tlaku. Dostatečné množství jódu u těhotných je nezbytným předpokladem pro správný vývoj centrální nervové soustavy plodu.

Dávkování

1 tableta denně.

Prevence

Správná funkce štítné žlázy, prevence strumy, deficit jódu u dětí může způsobit mentální retardaci.

Fakta

Mořská řasa Kelp je zdrojem jódu a dalších minerálů ( draslík, mangan, draslík, vápník a železo ). Jód je důležitý pro tvorbu hormonů štítné žlázy. Kelp jsou mořské řasy. Jedná se o koncentrovaný zdroj minerálů včetně jódu, draslíku, hořčíku, vápníku a železa. Kelp jako zdroj jódu pomáhá při vytváření hormonů štítné žlázy, které jsou nezbytné pro uchování normálních funkcí metabolismu.
Kdo je náchylný k nedostatku jódu: Lidé, kteří nejedí mořské řasy, ryby, mléčné výrobky, sůl. Nedostatek jódu může způsobit sníženou funkci štítné žlázy, strumu (goitre) a kretenismus.

Poznámka

Jde o zvláštní druh mořských řas, které jsou sbírány z moře z lodí za pomoci velkých háků. Vršky řas jsou odsekávány speciálními noži, zbytek je pak posekán, vyčištěn, pomlet a usušen na prášek či lisován do tablet. Kelp obsahuje hojnost vitamínů, minerálů a stopových prvků, zvláště jódu, který často chybí v zemědělských půdách. Dalšími důležitými látkami v kelpu jsou algináty, což jsou zvláštní formy tzv. polysacharidů.
Nejedná se o zdroje energie, jelikož jde o látky nevstřebatelné lidským organismem.
Mořské řasy posilují imunitní systém, tedy odolnost proti nemocem, pomáhají trávení a detoxikaci organismu.

Složení

Plnidlo: mikrokrystalická celulóza, nosič: fosforečnan vápenatý, Kelp — mořská řasa, kyselina glutamová, stabilizátor: karboxymetylcelulosa, nosič: HPMC, nosič: stearan hořečnatý.
Údaje o firmě
Společnost Unios Pharma s.r.o. působí v oboru potravinových doplňků již více než 25let.
Za tuto dobu uvedla na trh desítky velice kvalitních přípravků a jejich počet neustále narůstá. Široký sortiment zahrnuje vitamíny, minerály, rostlinné extrakty, jedlé a kosmetické oleje, ale i ultrazvukové gely. Obliba a důvěra zákazníků v tyto přípravky je pro firmu velice důležitá a nejen z tohoto důvodu je neustále zvyšován přísný dohled na kvalitu použitých surovin a na výrobu samotnou.
Výroba a balení probíhají podle schválených evropských norem. Je uplatňován vnitřní systém jakosti a kontroly kritických bodů HACCP. Složení a účinky každého přípravku jsou konzultovány s příslušnými odborníky, aby odpovídaly požadavkům na zdravou výživu naší populace.
Firma též získala certifikaci na výrobu přípravků v BIO kvalitě. přijatelné ceny.
Veškeré produkty najdete ve vybraných lékárnách, v prodejnách se zdravou výživou, u internetových prodejců nebo si je lze snadno objednat na www.uniospharma.cz -

Příbalový léták