JODIS Koncentrát doplněk stravy—330 ml

JODIS KONCENTRÁT je výž.doplněk, jehož použitím lze napomoci zvýšení obsahu jódu v lidském organismu. Ve světě se používá jako přísada do minerálních vod, nealkoholických nápojů, potravin.výrobků, jako doplněk stravy pro zvířata, v rostlinné výrobě,atd.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 2764125 | Zbozi: 18112613

Popis produktu

JODIS KONCENTRÁT je výž.doplněk, jehož použitím Ize napomoci zvýšení obsahu jódu v lidském organismu. Ve světě se používá jako přísada do minerálních vod, nealkoholických nápojů, potravin.výrobků, jako doplněk stravy pro zvířata, v rostlinné výrobě, atd.

Užití

JODIS KONCENTRAT je výživový doplněk, jehož použitím lze zajistit dostatek jódu v lidském organismu. Ve světě se používá jako přísada do minerálních vod, nealkoholických nápojů, potravinářských výrobků, v živočišné výrobě jako doplněk stravy pro zvířata, v rostlinné výrobě, ve zdravotnictví na přípravu fyzioterapeutických roztoků, v balneoterapii a při výrobě léčiv.JODIS KONCENTRÁT je sloučením vody se sloučeninami přírodního jódu - KI, Nal, KIO3, NalO3 - jodid draselný, jodid sodný, jodičnan draselný, jodičnan sodný. Díky speciální technologii výroby, chráněné patenty v několika vyspělých ekonomikách světa, získal přívlastek „biologicky aktivní jód“. Jeho jedinečnost spočívá v jeho tekuté formě, ve které je jód nezničitelný a pro lidský organismus nejpřijatelnější. Navíc, jeho užíváním nemůže dojít k předávkování jódem!JODIS KONCENTRAT se užívá pitím, a to přímo, nebo přidáním do vody, či jiného nápoje, do jídel, ale také potíráním pokožky obličeje, kloubů končetin, páteře, přidáním do kosmetických přípravků a masek, vanovým lázním - 0,5 litru JODIS KONCENTRÁTU na 1 vanu.

Dávkování

Denní dávka jódu podle právního předpisu v ČR je 40mikrogramů (mcg) -180mcg (od kojenců výše). 1 mililitr JODIS KONCENTRÁTU obsahuje 20mcg (20 mikrogramů) jódu.
Průměrná „doporučená dávka JODIS KONCENTRATU na pití je jedna větší čajová lžička denně, což je přibližně 4 ml a tedy cca 80 mikrogramů jódu, t. j. defi cit, který nám chybí.

Kontraindikace

V případě pochybností, pokud jste alergický na jód, nebo je diagnostikována u Vás nemoc štítné žlázy, o užívání JODIS KONCENTRATU se poraďte se svým ošetřujícím lékařem.

Fakta

stav člověka, jeho vývin, růst, jeho vitalita a rů racký v věk v dobré kondici a zdraví FUNKCE, KTERÉ PLNÍ JÓD V LIDSKÉM ORGANISMU“ reguluje růst a vývoj člověka- řídí biochemické a metabolické procesy v lidském organismu“ stabilizuje hladinu hormonů“ posiluje imunitní systém“ podporuje srdečně-cévní systém“ napomáhá při regulaci hladiny cukru v krvi* podporuje mozkovou činnost, zlepšuje paměť, pozornost, 1A* ovlivňuje nervový systém a psychický stav člověka« odstraňuje depresi a celkovou únavu organismu* zlepšuje buněčnou výživu“ zabraňuje úbytku energie“ chrání lidský organismus před radioaktivním zářením“ podporuje spalování tuků“ účinně působí na termoregulaci organismu“ zmenšuje vypadávání vlasů“ zlepšuje strukturu nehtů“ okysličuje, dezinfi kuje kůži.

Složení

Voda, zdroj přírodního jódu: jodid draselný, jodid sodný, jodičnan draselný, jodičnan sodný.
Údaje o firmě
DOVOZCE: PKR SLOVAKIA a. s., 974 09 Banská Bystrica, Pod stráňou 41,
Slovenskofax: 0484162690, mobil: 0905480987, mail: pkrdpkr.sk,telefon pro komunikaci v anglickém jazyce: 00421908502936.

Příbalový léták