Jamieson Kelp mořské řasy 650 mcg—100 tablet

Mořské řasy jsou přírodní zdroj jódu. Jód přispívá k normální tvorbě hormonů štítné žlázy a k normální činnosti štítné žlázy.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 3089050 | Zbozi: 18112621

Popis produktu

Mořské řasy jsou přírodní zdroj jódu. Jód přispívá k normální tvorbě hormonů štítné žlázy a k normální činnosti štítné žlázy.

Užití

Mořské řasy jsou přírodní zdroj jódu. Přispívá k udržení normálního stavu pokožky, k normální činnosti nervové soustavy, k normálnímu energetickému metabolismu a rozpoznávacím funkcím.

Dávkování

Dospělí a děti od 12 let 1 tableta obden s jídlem.

Kontraindikace

Není určeno pro děti, těhotné a kojící ženy. Skladujte při teplotě 15 — 25 "C, mimo dosah malých dětí. Nepřekračujte doporučené denní dávkování. Doplněk stravy není určen k používání jako náhrada pestré stravy a nenahrazuje význam různorodé a vyvážené stravy a zdravého životního stylu.

Fakta

Jamieson je zárukou kvality, čistoty a účinnosti. Již od roku 1922 společnost Jamieson
Laboratories získává uznání za inovaci a kvalitu vyráběných přírodních vitamínů a doplňků stravy. Díky použití vysoce kvalitních technologií a kontrolních testů kvality, v souladu s programem 360 Pure, přináší společnost Jamieson nejbezpečnější, nejčistší a nejefektivnější výrobu přírodních doplňků stravy.

Poznámka

Firma Jamieson Laboratories věří, že jen získávání surovin z čistých a ověřených přírodních zdrojů, je ta správná volba pro zachování kvality přírodních vitamínů a doplňků stravy. Krédem firmy je, co je dobré pro vás, mělo by být dobré pro celou planetu. Každý z oblíbených produktů firmy Jamieson se vyrábí z čistých kvalitních přírodních surovin od celosvětové sítě dodavatelů. Maximální aktivita a biologická dostupnost účinných látek zabezpečuje 360 patentovaných výrobních postupů a testů kvality.

Složení

nosič (hydrogenfosforečnan vápenatý), kelp, celulóza (nosič), rostlinný stearan hořečnatý; rostlinná kyselina stearová (povlaková látka), oxid křemičitý.

Příbalový léták