Uniospharma Jablečný ocet s vit.C+vit.E—60 tablet

Jablečný ocet s vitamíny C a E - tablety obsahující jablečný ocet s vitamínem C a E. Aktivní složkou jablečného octa je kombinace minerálů, stopových prvků, kyseliny octové a organické hmoty.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 8594037310222 | Zbozi: 18116414

Popis produktu

Jablečný ocet s vitamíny C a E - tablety obsahující jablečný ocet s vitamínem C a E.
Aktivní složkou jablečného octa je kombinace minerálů, stopových prvků, kyseliny octové a organické hmoty.

Účinné látky

Jablečný ocet
Vitamín C
Vitamín E

Užití

Jablečný ocet je obohacen vitamíny C a E v optimálním poměru. Aktivní složkou jablečného octa je kombinace minerálů, stopových prvků, kyseliny octové a organické hmoty. Zlepšuje metabolické pochody, pomáhá upravovat trávicí procesy, zlepšuje okysličení krve, upravuje nepravidelnou činnost srdce. Užívá se při špatném metabolismu a trávení, při únavě a jako prevence civilizačních chorob, snižuje hladinu cholesterolu a způsobuje intenzivnější spalování potravy - hubnutí.
Vitamin C hraje důležitou roli v řadě obranných mechanizmů lidského těla.
Vitamin E je významný antioxidant a doporučuje se mimo jiné pro zdravé srdce a cévy.

Dávkování

1 tableta denně.
Není učeno pro děti do 3 let.

Složení

Jablečný ocet prášek, plnidlo: mikrokrystalická celulóza, vitamin C (kyselina
L-askorbová), nosič: fosforečnan vápenatý, vitamin E (DL-tokoferyl-acetát 50%), nosič: stearan hořečnatý, potahová látka: HPMC.
Údaje o firmě
Společnost Unios Pharma s.r.o. působí v oboru potravinových doplňků již více než 2blet.
Za tuto dobu uvedla na trh desítky velice kvalitních přípravků a jejich počet neustále narůstá. Široký sortiment zahrnuje vitamíny, minerály, rostlinné extrakty, jedlé a kosmetické oleje, ale i ultrazvukové gely. Obliba a důvěra zákazníků v tyto přípravky je pro firmu velice důležitá a nejen z tohoto důvodu je neustále zvyšován přísný dohled na kvalitu použitých surovin a na výrobu samotnou.
Výroba a balení probíhají podle schválených evropských norem. Je uplatňován vnitřní systém jakosti a kontroly kritických bodů HACCP. Složení a účinky každého přípravku jsou konzultovány s příslušnými odborníky, aby odpovídaly požadavkům na zdravou výživu naší populace.
Firma též získala certifikaci na výrobu přípravků v BIO kvalitě.
Svým zákazníkům chce společnost poskytnout co nejširší portfolio kvalitních výrobků za přijatelné ceny.
Veškeré produkty najdete ve vybraných lékárnách, v prodejnách se zdravou výživou, u internetových prodejců nebo si je lze snadno objednat na www.uniospharma.cz .

Příbalový léták