MedPharma Chrom pikolinát 200mg—107 tobolek

Chrom je stopový prvek, který se v našem organizmu vyskytuje v malém množství, které odpovídá pouze několika stovkám mikrogramů (µg). Přesto je pro naše tělo prospěšný a důležitý. Nedostatku chromu je možné předcházet užíváním potravinových doplňků.

Cena vč. DPH
158 Kč
Dostupnost
skladem

PDK: 8594045470765 | Zbozi: 18114459

Popis produktu

Chrom je stopový prvek, který se v našem organizmu vyskytuje v malém množství, které odpovídá pouze několika stovkám mikrogramů (ug). Přesto je pro naše tělo prospěšný a důležitý. Nedostatku chromu je možné předcházet užíváním potravinových doplňků.

Užití

Účinky: přispívá k normálnímu metabolizmu makroživin, přispívá k udržení normální hladiny glukózy v krvi.

Dávkování

1 tobolka denně. Nepřekračujete doporučené dávkování.

Vedlejší příznaky

Nejsou známy.

Fakta

Výrobky mají statut doplňků stravy a jejich prodej a užívání jsou odsouhlaseny státními orgány. Osobám, jejichž zdravotní stav vyžaduje stálý odborný dohled, se doporučuje, aby se o užívání poradily se svým ošetřujícím lékařem.

Poznámka

Společnost MedPharma, spol. s r.o., se sídlem v Tetčicích, byla založena v roce 2000 panem ing. Janem Kejdou. Společnost se zabývá výrobou, balením, prodejem a distribucí vitamínů, minerálů, bylinných přípravků a potravinových doplňků všeobecně.
Hlavním cílem společnosti je dlouhodobý výhled v součinnosti s individuálním řešením požadavků každého zákazníka, v neustále se měnícím průmyslu s potravními doplňky výživy, držet krok s vývojem a hledat cesty, jak lépe sloužit potřebám výživy.
Údaje o firmě www.medpharma.info

Příbalový léták