Dr.Popov Psyllicol příchuť malina—100 g

Psyllicol® – rozpustná vláknina Psyllium Dr. Popova s příchutí maliny se sladidlem ze stévie. Napomáhá správnému vyprazdňování. Navozuje pocit sytosti.

Cena vč. DPH
103 Kč
Dostupnost
skladem

PDK: 8595058903349 | Zbozi: 18124241

Popis produktu

Psyllicol? — rozpustná vláknina Psyllium Dr. Popova s příchutí maliny se sladidlem ze stévie. Napomáhá správnému vyprazdňování. Navozuje pocit sytosti.

Užití

Nejlépe užívejte nalačno zhruba 1/2 hodiny před jídlem. 1- 2 čajové lžičky (2,5-5 g) rozmícháme ve sklenici vody (30 ml na každý 1 g Psyllicolu) a důkladně zapijeme dalším šálkem tekutiny (min 250 ml) - bylinným čajem, ovocnou šťávou apod. Maximální denní dávka vlákniny Psyllium Dr. Popova je 5 čajových lžiček (12,5 g). Množství lze rozdělit do několika denních dávek, které je třeba důkladně zapíjet. Psyllicol je nutné užívat s odstupem min. 1 hodiny od ostatních léků a doplňků stravy.

Dávkování

Užívat dle individuální potřeby.

Kontraindikace

Nejsou známy.

Vedlejší příznaky

Nejsou známy.

Fakta

"Upozornění:
Vzhledem k tomu, že se na trhu objevuje více druhů Psyllia z různých oblastí a rozdílných kvalit, můžeme níže uvedené účinky garantovat pouze u Psyllia značky Dr.
Popov.
Psyllium horší kvality může vyvolávat alergickou reakci.
Psyllium — 100% přírodní, nenávyková rozpustná vláknina, vzniklá vyčištěním semen obalů Jitrocele indického. Neobsahuje barviva, konzervační látky ani chemické přísady. V indické ajurvédě (tradiční indické medicině) se užívá přes 2 tisíce let. Psyllium dokáže již po několika dnech užívání navodit správnou hustotu stolice a není návykové. V trávicím traktu zvětšuje až 40 x svůj objem. Vzniklý gel pohlcuje nadbytečnou tekutinu a prostým bobtnáním - mechanickou silou jako píst — odsouvá z trávicího traktu škodlivé splodiny.
Potenciální škodlivé látky jsou ve střevech gelem absorbovány a snižuje se tak jejich kontakt se sliznicemi žaludku a střev. Nabobtnáním Psyllia vzniká pocit "falešného zasycení" a zmenšuje se touha po jídle, což je důležité při snižování nadváhy.
Každodenní zdravá stolice je základem čistoty organizmu a u všech bez výjimky důležitým kritériem pevného zdraví. Správná stolice je nepáchnoucí, světlejší, hustá a má konzistenci jílu. V případech, kdy stolice tato kritéria nesplňuje, je vždy na místě užití
Psyllia."Psyllium Dr. Popova můžete použít i do polévek, omáček, jogurtů, jako součást můsli apod. Maximální denní dávka obsahuje 10,75 g psyllia.

Poznámka

Firma Dr. Popov je přední český výrobce bylinných čajů a mastí, přírodní kosmetiky a potravních doplňků. Navazuje na dlouholetou rodinnou bylinářskou tradici. Již dědeček zakladatele firmy byl mnoho let lékařem ve francouzských koloniích v Africe, druhou část života působil v Čechách. Po celý život používal k léčení svých pacientů též byliny. Na jeho práci navázal syn Vladimír, velký znalec bylin a lidový léčitel. Pokračovatelem rodinné tradice je vnuk RNDr. Pavel Popov.
Firma Dr. Popov nabízí od r. 1995 širokou paletu zdravotních přírodních produktů, převážně bylinných čajů a mastí. V sortimentu výrobků nechybí ani přírodní kosmetika, potravní doplňky, bylinná mýdla a éterické oleje.
Cílem firmy Dr. Popov s.r.o. není pouze prodej výrobku cílovému zákazníkovi, ale i doporučení optimálního komplexního řešení daného zdravotního problému.
Údaje o firmě www.drpopov.cz

Příbalový léták