Tonometr digitální Omron RS2 na zápěstí

Zdravotnický prostředek

Tonometr na zápěstí Omron, Intellisense,30 pamětí. Japonská kvalita a přesnost, indikátor arytmií (neprav.pulsu), grafic.vyhodnocení překročené hranice vysokého tlaku, přesnost přístroje klinicky ověřena! Záruka 3roky.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 2861574 | Zbozi: 18120509

Popis produktu

Tonometr na zápěstí Omron, Intellisense,30 pamětí. Japonská kvalita a přesnost, indikátor arytmií (neprav.pulsu), grafic.vyhodnocení překročené hranice vysokého tlaku, přesnost přístroje klinicky ověřena! Záruka 3roky.

Užití

Tlakoměr na zápěstí.
Lehký přístroj (pouze 101 gramů) - Japonská přesnost a kvalita (precizní provedení) - Značka OMRON je velmi oblíbená u lékařů, vhodný pro profesionální i individuální použití.- Monitorování tlaku pomocí nejnovější technologie Intelli-sense, která šetří manžetu, zajišťuje rychlé a velmi přesné měření. - Kontrola správného utažení manžety - Monitorování tlaku pomocí nejnovější technologie Intelli-sense. - Indikátor arytmií (nepravidelného pulsu)- Omron jako jeden z mála tonometrů na trhu skutečně indikuje arytmii (nepravidlený puls), pokud se objeví během měření ! - Výpočet průměrné hodnoty - Paměť pro 30 naměřených hodnot, vč. data a času - 3 roky prodloužená OMRON záruka ! - Kvalitní CZ návod samozřejmostí. - Autorizovaný záruční i pozáruční servis zajištěn přímo u nás CELIMED, s.r.o. (rychle a kvalitně) - Na naší zákaznické infolince: tel. 417 639 530 vyřídíme vaše dotazy, poradíme s výběrem.

Dávkování

Doporučujeme měřit pravidelně, cca 3x denně: ráno, v poledne a večer, vždy ve stejnou dobu. Přičemž OMRON klade důraz zejména na ranní a večerní měření.

Kontraindikace

Informace o pulzu není vhodná pro sledování frekvence kardiostimulátoru.
Trpíte-li potížemi srdečního rytmu (arytmie), nebo jste-li těhotná žena, poraďte se se svým lékařem o používání tohoto tlakoměru.

Fakta

Před každým měřením se pohodlně usaďte na židli a uvolněte se.
Při měření se nehýbejte a nemluvte.
Nový model osvědčeného tonometru na zápěstí - Je velmi vhodný pro měření problematických pacientů s arytmiemi (nepravidelným) pulsem ! - Mohou jej využít všichni pacienti s vysokým či jen zvýšeným krevním tlakem, včetně zdravých lidí, kteří chtěj mít svůj krevní talk pod kontrolou. - Narozdíl od jiných tonometrů ma trhu potřebuje velmi krátký časový úsek ke správnému změření. Měření je velmi rychlé a pohodlé díky technologii Intellisense (inteligentní zrychlené nafukování manžety).
V současnosné době je to jediná dlouhodobě prověřená technologie pro přesné měření krevního tlaku u osob s arytmiemi. - Tento OMRON tonometr využívá moderní a klinicky prověřenou oscilometrickou metodu. Poslechové měření TK (tzv.Korotkovova metoda), se již u OMRON přístrojů nepoužívá z důvodu jejího snadného ovlivnění okolním prostředím. - Snadné intuitivní ovládání - Funkce kontroly správného utažení manžety - upozorní na chyby vzniklé nevhodným utažením manžety -zobrazí-i se příslušný symbol s hlášením OK jsou výsledky spolehlivé. - Klinicky ověřená přesnost - měření stejně přesné jako u lékaře! Splňuje mezinárodní standardy pro klinickou validaci v porovnání s manuální metodou u lékaře. takto označené tonometry OMRON splňují také doporučení České společnosti pro hypertenzi. - Velký, snadno čitelný displej - 3 roky prodloužená záruka OMRON na přístroj ! -těsně před měřením byste se měli vyvarovat jídla, pití alkoholu, kouření a sportování, neboť to může ovlivnit hodnotu Vašeho krevního tlaku.

Poznámka

* Klinicky ověřená přesnost - měření stejně přesné jako u lékaře! Splňuje mezinárodní standardy pro klinickou validaci v porovnání s manuální metodou u lékaře. takto označené tonometry OMRON splňují také doporučení České společnosti pro hypertenzi.
Údaje o firmě -
Společnost CELIMED, s.r.o. je oficiálním obchodním zástupcem OMRON pro Českou a
Slovenskou republiku, vč. authorizovaného servisu. Více informací o produktech získáte na našich stránkách :
Wwww.celimed.cz www.krevnitlak.cz tel. 475 212 038 fax: 475 214 927 objednavky Acelimed.cz

Příbalový léták