Theraflu 500 mg / 100 mg / 6,1 mg—16 tvrdých tobolek

Humánní léčivý přípravek

Účinná úleva od příznaků chřipky a nachlazení, jako jsou mírně nebo středně silná bolest, horečka, ucpaný nos. Navíc pomáhá při vlhkém, produktivním kašli. Praktická léková forma vhodná i na cesty. Čtěte pozorně příbalový leták.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
není skladem

PDK: 3342558 | Zbozi: 18122333

Popis produktu

Účinná úleva od příznaků chřipky a nachlazení, jako jsou mírně nebo středně silná bolest, horečka, ucpaný nos. Navíc pomáhá při vlhkém, produktivním kašli. Praktická léková forma vhodná i na cesty. Čtěte podrobně příbalový leták.

Užití

Pouze k perorálnímu podání. Obsah sáčku se rozpustí v hrnku horké, ale ne vařící vody (250 ml). Nechá se vychladnout na teplotu vhodnou k pití. Roztok se má vypít ještě teplý. Po. rozpuštění prášku v horké vodě je roztok opalescentní, žlutý s charakteristickou citrusovo-mentolovou vůni, bez částic.

Dávkování

Dospělí (včetně starších osob) a dospívající od 16 let (s tělesnou hmotností od 50 kg):
Jeden sáček každé 4 až 6 hodin podle potřeby. Celková denní dávka nemá překročit 3 sáčky během 24 hodin (2 tabolky 3 x denně). Doba trvání léčby nemá překročit 3 dny.
Pacient by měl vyhledat lékařskou pomoc, pokud symptomy onemocnění přetrvávají déle než 3 dny, zhoršují se nebo pokud je kašel doprovázen vysokou horečkou, kožní vyrážkou nebo přetrvávající bolestí hlavy. Tento léčivý přípravek nemají užívat dospělí, starší osoby a dospívající od 16 let s tělesnou hmotností nižší než 50 kg.

Složení

chinolinová žluť (E 104), natrium-lauryl-sulfát, erythrosin (E 127),

Příbalový léták