The Simpsons Omega3 + vitamíny D, E—60 tobolek

Ochucené měkké želatinové kapsle s obsahem vysoce kvalitního rybího oleje BioPure DHA®, který je získáván patentovanou technologií z tuňáků. Kapsle s velmi příjemnou příchutí tuti fruti, která dokonale maskuje chuť rybího oleje.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 2878503 | Zbozi: 18106484

Popis produktu

Ochucené měkké želatinové kapsle s obsahem vysoce kvalitního rybího oleje BioPure
DHA©, který je získáván patentovanou technologií z tuňáků. Kapsle s velmi příjemnou příchutí tuti fruti, která dokonale maskuje chuť rybího oleje.

Užití

Ochucené měkké želatinové kapsle obsahují rybí olej BioPure DHA© s garantovanou vysokou kvalitou, který je získáván patentovanou technologií z tuňáků. Každá kapsle s příjemnou příchutí tutti frutti obsahuje 500 mg rybího oleje, jehož chuť je aromatizací velmi dobře maskována. Obsažené omega 3 mastné kyseliny (DHA a EPA) patří mezi esenciální látky, které jsou pro organizmus velmi důležité. Denní příjem 250 mg DHA příznivě ovlivňuje normální činnost mozku a stav zraku. Denní příjem 250 mg DHA a
EPA podporuje činnost srdce.
Rybí olej je obohacen o vitaminy D a E. Vitamin D je důležitý nejen pro funkci imunitního systému, ale i pro normální stavbu kostí, zubů.

Dávkování

Děti od 3let 1 kapsli, dospělí a děti od 12 let 2 - 4 kapsle denně.
Údaje o firmě
Wwww.vitar.cz

Příbalový léták