Lipo C Askor Junior tekutý lipozomální vitamí C—110 ml

Doplněk stravy obsahuje RosaCelip-LD, extrakt plodu šípků a bioflavonoidy z citrusových plodů. Lipozomální technologie = nejúčinnější vstřebávání.

Cena vč. DPH
355 Kč
Dostupnost
skladem


PDK: 3875623 | Zbozi: 18135935

Popis produktu

Doplněk stravy obsahuje RosaCelip-LD, extrakt plodu šípků a bioflavonoidy z citrusových plodů. Lipozomální technologie = nejúčinnější vstřebávání.

Užití

Lipo C Askor Junior v tekuté formě obsahuje přírodní vitamin C s lipozomálním vstřebáváním (liposomal delivery, LD), bioflavonoidy z citrusových plodů, extrakt plodu šípku, tukové látky z rostlinných zdrojů a jablečný koncentrát. Jde o výsledek spojení tradičních znalostí a moderní technologie vyvinuté americkými a českými odborníky, přičemž uvedené složení bylo formulováno pod názvem RosaCelip-LD.
Lipozomální vstřebávání je v případě RosaCelip-LD© pro vitamin C zásadní z hlediska jeho ochrany v rámci distribuce přes žaludek do střev a biodostupnost pro imunitní, nervové a další buňky. Lipozomální vstřebávání ze střeva do krve není omezováno střevními transportéry (jako je tomu u běžných perorálních forem včetně forem s pozvolným uvolňováním bez lipozomálního vstřebávání). RosaCelip-LD© tak udržuje oproti běžnému vitaminu C v organismu několikanásobně vyšší hladinu a dostupnost pro antioxidační ochranu zdravých buněk a zejména pro imunitní a nervový systém. Díky efektivnímu a postupnému vstřebávání do organismu je zároveň šetrný k ledvinám a zažívacímu ústrojí.
Vitamin C přispívá: - k přirozené obranyschopnosti a odolnosti organismu, - k normální funkci imunitního systému, - k normální činnosti nervové soustavy a kardiovaskulárního systému, - k antioxidační ochraně buněk proti nadbytečnému oxidačnímu stresu, - ke snížení míry únavy a vyčerpání, - k normální tvorbě kolagenu a hojení, - k potřebnému vstřebávání železa.
Plod šípkové růže přispívá: - K přirozené obranyschopnosti a odolnosti organismu. - K normální funkci dýchacího a kardiovaskulárního systému.
Součástí balení LIPO C ASKOR jsou indikátorové proužky URO C KONTROL zaregistrované Státním ústavem pro kontrolu léčiv. Půl minuty po namočení v čerstvé moči podává zabarvení proužku orientační informaci o tom, zda jsou antioxidační kapacita a všechny systémy — zejména antioxidační, imunitní, nervový a kardiovaskulární — dostatečně zabezpečeny vitaminem C, a to na fyziologické úrovni. V ideálním případě (žluté zabarvení) je potřeba v daném dávkování pokračovat anebo v případě nedostatku vitaminu C v organismu (zelené zabarvení) jeho denní dávky navýšit.
Tento postup je velmi důležitý, protože denní potřeba a spotřeba vitaminu C vychází z nároků na organismus, a to zejména z jeho psychické a fyzické zátěže.

Dávkování

Pokud není stanoveno jinak, dětem od 3 do 6 let věku lze podávat 1-2x denně odměrku naplněnou po rysku 1-2ml (50-100mg vitaminu C).
Dětem od 6 let lze podávat 1-2x denně odměrku naplněnou po rysku 2-4ml (100-200mg vitaminu C).
Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Doplněk stravy nenahrazuje vyváženou a pestrou stravu a zdravý životní styl.

Příznaky

Stavy spojené s nedostatkem vitamínu C při zvýšených nárocích na organismus, ochrana proti oxidačnímu stresu, snížení únavy a vyčerpání.
Údaje o firmě www.inpharm.cz www.lipocaskor.cz

Příbalový léták