Termofor rašelinový —20 x 25 cm

Zdravotnický prostředek

Čistá rašelina zatavená ve speciální folii, v obalu ze 100% bavlny.Při bolestech zad, ledvin, svalů, kloubů, nachlazení,menstruaci, poruchy prokrvení.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 4027892600114 | Zbozi: 18111230

Popis produktu

Čistá rašelina zatavená ve speciální folii, v obalu ze 100% bavlny.Při bolestech zad, ledvin, svalů, kloubů, nachlazení, menstruaci, poruchy prokrvení.

Účinné látky

Anorganické látky

Užití

Jednoduché použití: -Ohřev v mikrovlnné troubě max. 2 min. při 600 Watt / nebo max. 5 min. při 360 Watt / nebo 8 min. při 180 Watt -Ohřev ve vodní lázní cca. 7 min při 90C /POZOR: Nevařit!/ poté je výrobek připraven k použití -Pokud není láhev dostatečně prohřátá postupujeme stejným způsobem po 1 min. -Není potřeba vody, proto nehrozí opaření -Velmi vhodné pro děti -Dle použití příjemné teplo po dobu až 2 hodin -Neškodí přírodě -Opakovaně použitelné díky speciální folii a dvojitým svárům -Termofor Ize po vložení na 10 min do chladničky použít i k chladivým aplikacím.

Kontraindikace

Při vniknutí náplně do oka vypláchnout pouze vodou. Podráždění pokožky nebo očí není známo.
POZOR! Neohřívat v troubě nebo na grilu a nevkládat do mrazícího boxu.Při příliš dlouhém ohřívání hrozí nafouknutí láhve a trvalé poškození výrobku.Láhev se nesmí ve vodní lázni vařit, smí se pouze ohřívat.
V případě poškození se nesmí láhev více ohřívat.
Výrobek může být odstraněn s běžným odpadem.

Fakta

Jedná se o tepelnou lahev ze speciální folie, ve které je zatavená 100% rašelina. Na rozdíl od klasických termoforů zde nehrozí opaření při manipulaci s vřelou vodou. Tento termofor udrží teplo po dobu 2 hodin. Láhev je opatřená potahem ze 100 % bavlny na suché zipy. Výrobek má opakované použití.

Příbalový léták