TePe Compact Tuft—1 ks, blistr

TePe jednosvazkový kartáček s extra jemnými vlákny a krátkým kulatým zástřihem. Je vhodný pro dočišťování, čištění těžko dostupných ploch a prořezávajících se zubů. Kartáček je vhodný i pro čištění každého jednotlivého zubu jemným krouživým pohybem.

Cena vč. DPH
76 Kč
Dostupnost
nedostupné

PDK: 2468693 | Zbozi: 18105872

Popis produktu

TePe jednosvazkový kartáček s extra jemnými vlákny a krátkým kulatým zástřihem. Je vhodný pro dočišťování, čištění těžko dostupných ploch a prořezávajících se zubů.
Kartáček je vhodný i pro čištění každého jednotlivého zubu jemným krouživým pohybem.

Užití

TePe jednosvazkový kartáček s extra jemnými vlákny a krátkým kulatým zástřihem. Je vhodný pro dočišťování, čištění těžko dostupných ploch a prořezávajících se zubů.
Kartáček je vhodný také pro čištění každého jednotlivého zubu jemným krouživým pohybem.
Každodenní čištění zubů, rostoucích stoliček, dočišťování zubů, dále při zánětu dásní, péče o implantáty, korunky, zubní náhrady a ortodontická rovnátka.

Dávkování

Kartáček používejte dle potřeby, při prvních známkách opotřebování vláken vyměňte.

Prevence

Zánětu dásní, paradentózy, zubního kazu, zubního kamene a zápachu z úst.
Údaje o firmě hygieny v ČR a řetězcem =, prodejen Péče o zuby©. Z důvodů zvýšení dostupnosti Profimedem poskytovaných služeb svým věrným zákazníkům se společnost strategicky zaměřila na rozšíření sítě obchodů, která dnes čítá 6 obchodů v Praze, 2 obchody v Brně a 10 partnerských obchodů v dalších městech ČR.
Výhledy ohledně dalšího vývoje společnosti jsou odpovídající celému vývoji a povaze
Profimedu. Tím, že se Profimed již od svého prvopočátku zaměřuje na poskytování služeb s vysokým standardem a širokou nabídkou produktů, bude i nadále směřovat své aktivity k získávání inovací stávajících kvalitních produktů, novinek a nových způsobů moderní stomatologie.
Když profesionální péči, tak Péči o zuby a tělo! Struktura Profimedu se dělí na dvě základní divize, Péče o zuby a Péče o tělo©.
Divize Péče o zuby je co do historie společnosti významnější a větší divizí, mezi hlavní značky patří: G.U.M., Philips Sonicare, Swissdent, TePe, Waterpik, UltraDEX, Halter
Bonbons, aj.
Cíle Profimedu jl jasné: produktů. - Hledat na českých a světových trzích „nové trendy“ a co nejrychleji je nabídnout svým zákazníkům. - Orientovat se podle požadavků odborníků, lékařů, stomatologů a jejich pacientů. - Inovovat a naslouchat svým zákazníkům. - Navštěvovat odborné kongresy, sledovat mezinárodní odbornou literaturu a aplikovat nejnovější poznatky ve výběru a doporučení vhodných výrobků zákazníkům. www.profimed.cz

Příbalový léták