Swissdent Whitening Soft zubní kartáčky—2+1 ks

Výhodné balení zub.kartáčků s patentovaným zástřihem čistících vláken ve tvaru lžíce. Jednoduchý design rukojeti byl navržen švýcarskými designery dle zubařských nástrojů. Konkávní zástřih dokonale kopíruje tvar zubu a umožňuje zvýšený čistící účinek.

Cena vč. DPH
189 Kč
Dostupnost
skladem


PDK: 2848803 | Zbozi: 18105808

Popis produktu

Výhodné balení zub.kartáčků s patentovaným zástřihem čistících vláken ve tvaru lžíce.
Jednoduchý design rukojeti byl navržen švýcarskými designery dle zubařských nástrojů.
Konkávní zástřih dokonale kopíruje tvar zubu a umožňuje zvýšený čistící účinek.

Užití

Zubní kartáček s patentovaným zástřihem čistících vláken ve tvaru lžíce. Konkávní zástřih dokonale kopíruje tvar zubu a umožňuje vláknům 100% kontakt s povrchem zubu.
Speciální soft-medium vlákna z duálního nylonu přinášejí zvýšený čistící účinek a napomáhají lépe odstranit pigmentace. Dokonalý, a přesto jednoduchý design rukojeti byl navržen švýcarskými designery dle zubařských nástrojů tak, aby se s kartáčkem v ústech snadno manipulovalo a i těžko dostupné plochy byly dokonale vyčištěny. PROFI kartáček byle testován v Univesitát Zůrich, Klinika preventivní medicíny, parodontologie a kariologie, Prof. Dr. T. Imfeld. Barevné provedení: černý, modrý, červený či bílý s červenými vlákny.

Dávkování

Čištění spolu se zubní pastou 2x denně alespoň 2 minuty. Při prvních známkách opotřebení vláken kartáček vyměňte za nový. Doporučuje se zubní kartáček měnit každé 3 měsíce.

Kontraindikace

Nejsou známy.

Vedlejší příznaky

Nejsou známy.

Příbalový léták