Sunar 2 Expert Allergy Care+—700g

Humánní léčivý přípravek

Sunar Expert Allergy Care 2 je určen pro řízenou dietní výživu kojenců od ukončeného 6.měsíce věku při alergii na bílkovinu kravského mléka. Obsahuje extenzivně štěpenou (hydrolyzovanou) bílkovinu, která významně přispívá ke snížení alergické reakce. Čtěte pozorně příbalový leták.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 3933125 | Zbozi: 18137415

Popis produktu

Sunar Expert Allergy Care 2 je určen pro řízenou dietní výživu kojenců od ukončeného 6.měsíce věku při alergii na bílkovinu kravského mléka. Obsahuje extenzivně štěpenou (hydrolyzovanou) bílkovinu, která významně přispívá ke snížení alergické reakce. Čtěte podrobně příbalový leták.

Užití

Sunar Expert Allergy Care+ 2 je určen pro řízenou dietní výživu kojenců při alergii na bílkovinu kravského mléka. Obsahuje extenzivně štěpenou (hydrolyzovanou) bílkovinu, která významně přispívá ke snížení alergické reakce. - DHA a ARA: Jsou přirozenou součástí mateřského mléka a pro organismus důležité.
Proto by měly být dle doporučení odborníků na výživu přijímány stravou. - Nukleotidy: Jsou přirozenou součástí mateřského mléka a pro organismus důležité.
Proto by měly být dle doporučení odborníků na výživu v dostatečném množství přijímány stravou.

Dávkování

Z 9% ml vody a 3 zarovnaných odměrek (13,4 g) prášku připravíte 100 ml obnoveného mléka. Vždy používejte pouze přiloženou odměrku. Plná odměrka obsahuje 4,5 g Sunar
Expert Allergy Care+ 2 a odpovídá 92,9 kJ (22,2 kcal).
Pro zdraví kojenců je důležité správné dodržování návodu k přípravě. Pro každé krmení připravujte vždy čerstvě namíchanou porci.

Fakta

Tato receptura byla vyvinuta experty z Hero Institute for Infant Nutrition, kteří spolupracují s předními zahraničními vědeckými odborníky na výživu, s nemocnicemi a univerzitami.
Údaje o firmě
Více o složení a produktech značky Sunar najdete na naší infolince nebo webových stránkách: tel: 800 201 102 e-mail: hero(Whero.cz
Www.sunar.cz

Příbalový léták