Strepsils Jahoda bez cukru—24 pastilek

Humánní léčivý přípravek

Pastilky Strepsils Jahoda bez cukru obsahují léčivé látky dichlorbenzylalkohol a amylmetakresol, které mají antiseptické účinky a ničí bakterie, viry a kvasinky způsobující bolest a záněty v dutině ústní a hltanu. Čtěte pozorně příbalový leták.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 3410983 | Zbozi: 18123185

Popis produktu

Pastilky Strepsils Jahoda bez cukru obsahují léčivé látky dichlorbenzylalkohol a amylmetakresol, které mají antiseptické účinky a ničí bakterie, viry a kvasinky způsobující bolest a záněty v dutině ústní a hltanu. Čtěte podrobně příbalový leták.

Užití

Pastilky Strepsils Jahoda bez cukru se používají k léčbě příznaků zánětlivých a infekčních onemocnění dutiny ústní a hltanu a k úlevě od bolesti v krku.

Dávkování

Pastilky Strepsils Jahoda bez cukru jsou určeny dospělým, dospívajícím a dětem starším 6 let.
Doporučená dávka přípravku je:
Dospělí, dospívající a děti od 6 let: Každé 2 — 3 hodiny nechte volně rozpustit v ústech 1 pastilku.
Používejte maximálně 6 pastilek v průběhu 24 hodin.
Přípravek je určen ke krátkodobé léčbě. Pokud se příznaky onemocnění do 3 dnů nezlepší nebo se dokonce zhoršují, vyhledejte lékaře. Bez porady s lékařem přípravek používejte nejdéle 5 dní.

Kontraindikace

Nepoužívejte Strepsils Jahoda bez cukru: - jestliže jste alergický(á) na dichlorbenzylalkohol a amylmetakresol nebo na kteroukoli další složku tohoto přípravku; - přípravek není určen dětem do 6 let, velikost pastilky není vhodná pro malé děti.

Složení

Léčivé látky: amylmetacresolum, alcohol dichlorobenzylicus. Jedna pastilka obsahuje amylmetacresolum 0,6 mg, alcohol dichlorobenzylicus 1,2 mg.
Pomocné látky: tekuté jahodové aroma, růžový anthokyaninový extrakt, sodná sůl sacharinu, kyselina vinná, roztok maltitolu, isomalt.

Příbalový léták