Septabene 1,5mg/5ml + 5mg5ml—orální sprej 30ml

Humánní léčivý přípravek

Orální sprej obsahuje benzydamini hydrochloridum a cetylpyridinii chloridum. Je určen k léčbě podráždění v krku, podráždění úst a dásní, při gingivitidě, faryngitidě a laryngitidě a před a po extrakci zubů. Čtěte pozorně příbalový leták.

Cena vč. DPH
162 Kč
Dostupnost
skladem


PDK: 3224632 | Zbozi: 18118056

Popis produktu

Orální sprej obsahuje benzydaminí hydrochloridum a cetylpyridinii chloridum. Je určen k léčbě podráždění v krku, podráždění úst a dásní, při gingivitidě, faryngitidě a laryngitidě a před a po extrakci zubů. Čtěte podrobně příbalový leták.

Užití

Přípravek Septabene je indikován u dospělých a dětí ve věku od 6 let k protizánětlivé, analgetické a antiseptické léčbě podráždění v krku, podráždění úst a dásní, při gingivitidě, faryngitidě a laryngitidě a před a po extrakci zubů.

Dávkování

Dospělí: Pro jednu dávku stiskněte jednou až dvakrát hlavici spreje. Může se opakovat každé 2 hodiny, 3-5krát denně. Pro optimální účinek se nedoporučuje používat přípravek bezprostředně před nebo po čištění zubů. Uvedená dávka se nemá překračovat.
Přípravek Septabene se může používat nejvýše po dobu 7 dní.
Děti starší než 12 let: Pro jednu dávku stiskněte jednou až dvakrát hlavici spreje. Může se opakovat každé 2 hodiny, 3-5krát denně.
Děti od 6 do 12 let: Pro jednu dávku stiskněte jednou hlavici spreje. Může se opakovat každé 2 hodiny, 3-5krát denně.
Přípravek Septabene je kontraindikován u dětí mladších než 6 let.

Příbalový léták