Starazolin HydroBalance PPH—2x5 ml

Zdravotnický prostředek

Přípravek Starazolin HydroBalance PPH oční kapky má prokazatelný a dlouhotrvající zvlhčující účinek. Působí rychle proti pocitu suchosti očí, jejich podráždění, únavě a pocitu písku pod očními víčky.

Cena vč. DPH
129 Kč
Dostupnost
skladem

PDK: 3660801 | Zbozi: 18126466

Popis produktu

Přípravek Starazolin HydroBalance PPH oční kapky má prokazatelný a dlouhotrvající zvlhěčující účinek. Působí rychle proti pocitu suchosti očí, jejich podráždění, únavě a pocitu písku pod očními víčky.

Účinné látky

Hyaluronát sodný

Užití

Přípravek Starazolin HydroBalance PPH je určen k použití zvláště v následujících případech: - Jsou-li oči vystaveny dráždivým vlivům z okolí jako prašné či zakouřené prostředí, UV záření, horko (ústřední topení, sauna), klimatizace, větrné prostředí, kosmetické prostředky, chlorovaná voda; - V souvislosti s nižší frekvencí mrkání při sledování televize nebo při čtení a u osob, od nichž se vyžaduje dlouhodobá zraková pozornost, včetně osob pracujících na počítači, řídících auto atd.; - Při nedostatečné tvorbě slz nebo při změně jejich složení, u jedinců se syndromem suchých očí a u osob ve věku nad 40 let; - U osob používajících kontaktní čočky.
Přípravek Starazolin HydroBalance PPH oční kapky se může používat u všech druhů kontaktních čoček.

Dávkování

Tento přípravek je určen k aplikaci samotným uživatelem. Je určen výhradně k vnějšímu použití.
Před použitím tohoto přípravku si umyjte ruce. Přípravek Starazolin HydroBalance PPH oční kapky se aplikuje místně, a to vkapáváním do spojivkového vaku. Většinou se podává 1 či 2 kapky 3krát až 5krát denně. Nedotýkejte se konce kapátka, neboť by mohlo dojít ke znečištění obsahu lahvičky.

Kontraindikace

Nepoužívejte přípravek Starazolin HydroBalance PPH oční kapky, v případě známé přecitlivělosti na kteroukoliv složku přípravku.

Poznámka

Sterilní — vyráběný za aseptických podmínek.

Složení

Hyaluronát sodný, chlorid sodný, kyselina boritá, tetraboritan sodný, disodná sůl EDTA, polyhexanid (PHMB), vysoce čištěná voda.

Příbalový léták