Sambucus Immuno kids lízátka—5 ks

Lízátka s extraktem z černého bezu s vitaminem C a zinkem na podporu imunity s malinovou příchutí. Extrakt z tymiánu a šalvěje pro zklidnění krku. Doplněk stravy se sladidly.

Cena vč. DPH
44 Kč
Dostupnost
skladem

PDK: 4532686 | Zbozi: 18145177

Popis produktu

Lízátka s extraktem z černého bezu s vitaminem C a zinkem na podporu imunity s malinovou příchutí. Extrakt z tymiánu a šalvěje pro zklidnění krku. Doplněk stravy se sladidly.

Užití

Lízátka Sambucus Immuno kids přispívají díky pečlivě vybrané kombinaci složek ke správné funkci imunitního a dýchacího systému a zklidnění krku.
Extrakt z tymiánu přispívá k normální funkci dýchacího systému, napomáhá zklidnit krk a osvěžuje dech.
Extrakt z šalvěje přispívá k normální funkci dýchacího systému, pomáhá zklidnit krk a hlasivky.
Extrakt z plodů černého bezu podporuje přirozenou obranyschopnost organismu a přispívá k normální funkci dýchacího systému.
Vitamin C přispívá k normální funkci imunitního systému a ke snížení míry únavy a vyčerpání.
Zinek přispívá k normální funkci imunitního systému.
Doplněk stravy je určen pro děti starší 3 let. Lízátka jsou určena k cucání. Děti by měly konzumovat lízátka pouze pod dohledem dospělých.

Dávkování

Nespecifikováno.

Kontraindikace

Nepoužívejte při alergii na kteroukoli složku produktu. Lízátka Sambucus Immuno kids obsahují sladidla.

Vedlejší příznaky

Nadměrná konzumace může vyvolat projímavé účinky.

Složení

Sladidla (isomalt, xylitol), regulátor kyselosti (kyselina citronová), černý bez (Sambucus nigra L.) koncentrát šťávy 0,5 %, přírodní malinové aroma s dalšími přírodními aromaty, vitamin C (L-askorban sodný), extrakt z tymiánu (Thymus vulgaris L), extrakt z listů šalvěje (Salvia oficinalis L.), koncentrát z malinové šťávy, zinek (glukonát zinečnatý), přírodní aroma černého rybízu s dalšími přírodními aromaty, sladidlo (sukralóza).

Příbalový léták