Saloos Levandulová voda 100% BIO—100 ml

Šetrně čistí, zklidňuje a osvěžuje všechny typy pleti, zejména zralou a citlivou. Působí jako účinné tonikum, vyrovnává PH a tvoří ochrannou bariéru před vnějšími vlivy. Zmírňuje podráždění a začervenání způsobené holením, depilací nebo opalováním.

Cena vč. DPH
nedostupná
Dostupnost
nedostupné

PDK: 4512902 | Zbozi: 18147211

Popis produktu

Setrně čistí, zklidňuje a osvěžuje všechny typy pleti, zejména zralou a citlivou. Působí jako účinné tonikum, vyrovnává PH a tvoří ochrannou bariéru před vnějšími vlivy.
Zmírňuje podráždění a začervenání způsobené holením, depilací nebo opalováním.

Užití

K péči o pleť, vlasy a celé tělo. Je vhodná pro všechny typy pleti, zejména pro citlivou a zralou. Čistí, tonizuje a projasňuje pleť. Vhodná na pleť se sklonem k zarudnutí. K osvěžení na cestách, k obkladům, zklidňuje pokožku po holení a depilaci. Usnadňuje rozčesávání vlasů, regeneruje vlasovou pokožku. Voda Levandule je v bio kvalitě.

Dávkování

Používejte dle potřeby.

Fakta

"Naše firma získala CPK bio "Certifikovaná přírodní kosmetika" jako první výrobce v
České republice. CPK bio je značka kvality stejně jako např. Ecocert, BDIH apod.
Přírodní kosmetika Saloos je vyrobena z pečlivě vybraných rostlinných olejů a bio olejů lisovaných za studena a vzácných esenciálních olejů. Obsahují velké množství bioaktivních látek, vitamínů a minerálů v přirozené podobě. Nevyvolávají alergické reakce, a proto je mohou používat i lidé s citlivou pokožkou, kteří jinak nesnesou žádné jiné kosmetické prostředky."

Poznámka

Díky mimořádné kvalitě a účinkům jsou výrobky Saloos známé a stále oblíbenější. Velká mediální podpora přispívá ke zvyšování k počtu potenciálních spotřebitelů. Naleznete je v přírodních lékárnách, bylinářstvích, lékárnách a v prodejnách zdravé výživy.
Údaje o firmě www. saloos.cz

Příbalový léták