Rowatinex—20 měkkých tobolek

Humánní léčivý přípravek

Směs terpenů, která zvyšuje vylučování moče, zmírňuje křeče močových cest a umožňuje rozpad, rozpouštění, vyplavování ledvinových a močových kamenů. Je účinná při akutních i chronických onemocněních močových cest, při zánětech a infekcích močových cest. Čtěte pozorně příbalový leták.

Cena vč. DPH
215 Kč
Dostupnost
skladem


PDK: 5390387701061 | Zbozi: 18120843

Popis produktu

Směs terpenů, která zvyšuje vylučování moče, zmírňuje křeče močových cest a umožňuje rozpad, rozpouštění, vyplavování ledvinových a močových kamenů. Je účinná při akutních i chronických onemocněních močových cest, při zánětech a infekcích močových cest. Čtěte podrobně příbalový leták.

Účinné látky

Pinenum alfa
Pinenum beta
Camphenum

Užití

ROWATINEX se používá k léčbě akutních i chronických zánětech a infekcích močových cest, ke zmírnění zejména kolikovitých křečí. Je vhodný při ledvinových a močových kamenech u dospělých, kdy napomáhá k jejich rozpadu, rozpouštění a vyplavování.
Rowatinex je směs terpenů, která zvyšuje vylučování moče, zmírňuje křeče močových cest a umožňuje rozpad, rozpouštění a vyplavování ledvinových a močových kamenů. Je účinná při akutních i chronických zánětech močových cest a překrvením ledvin přispívá ke zvýšenému vylučování moči.

Dávkování

Dospělí: 3 - 4krát denně 1 tobolku před jídlem. Děti od 6 do 14 let: 1- 2krát denně 1 tobolku před jídlem.

Příznaky

Akutní i chronická onemocnění močových cest, záněty a infekční močových cest, kolikovité křeče. Ledvinové a močové kameny, napomáhá k jejich rozpadu.

Kontraindikace

Přípravky by neměly být podávány ženám v prvních 3 měsících těhotenství a po dobu kojení. ROWATINEX není vhodný pro pacienty s těžkými a opakovanými kolikami, se zástavou močení a tvorby moči a při těžkých a recidivujících infekcích močových cest.

Vedlejší příznaky

Rowatinex je zpravidla velmi dobře snášen. U osob přecitlivělých na některou jeho složku se mohou objevit mírné alergické kožní reakce. Ve zcela ojedinělých případech byly popsány žaludeční obtíže a nevolnost. Při případném výskytu jakýchkoliv neobvyklých reakcí se poraďte s lékařem.

Složení

1 měkká tobolka obsahuje:
Léčivé látky: Pinenum a) 24,8 mg, Pinenum B 6,2 mg, Camphenum 15,0 mg, Cineolum 3,0 mg, Fenchonum 4,0 mg,
Borneolum 10,0 mg, Anetholum 4,0 mg.
Pomocné látky: Panenský olivový olej, želatina, glycerol 85%, sodná sůl ethylparabenu, sodná sůl, propylparabenu, oranžová žluť E 110, chinolinová žluť E 104, čištěná voda.

Příbalový léták