Canephron—60 tablet

Humánní léčivý přípravek

Tradiční rostlinný léčivý přípravek používaný u dospělých jako doplňková léčba v rámci prevence usazování ledvinového písku a v případě zánětlivých onemocnění močových cest provázených lehkými obtížemi (jako např. časté močení, pálení při močení). Čtěte pozorně příbalový leták.

Cena vč. DPH
299 Kč
Dostupnost
skladem


PDK: 3397701 | Zbozi: 18121588

Popis produktu

Tradiční rostlinný léčivý přípravek používaný u dospělých jako doplňková léčba v rámci prevence usazování ledvinového písku a v případě zánětlivých onemocnění močových cest provázených lehkými obtížemi (jako např. časté močení, pálení při močení). Čtěte podrobně příbalový leták.

Užití

Použití tohoto tradičního rostlinného léčivého přípravku je založeno výlučně na zkušenosti z dlouhodobého použití.

Dávkování

Dospělí pacienti užívají 2 obalené tablety 3x denně. Užívá se jednotlivá dávka ráno, v poledne a večer. Tablety se polykají vcelku a zapíjejí se tekutinou (např. sklenicí vody).

Kontraindikace

Hypersenzitivita na léčivé látky, anetol (tj. složka esenciálních olejů, např. v anýzu, fenyklu) či rostliny z čeledi Apiaceae (Miříkovité) (např. anýz, kmín, celer, koriandr, kopr) nebo na kteroukoli pomocnou látku. Aktivní peptické vředy.
Canephron nesmí být užíván v případě zánětlivých onemocnění ledvin a v případě snížené funkce ledvin.
Canephron je kontraindikován v případě edémů vzniklých v důsledku srdeční nebo renální insuficience a v případech, kdy je doporučen snížený příjem tekutin, jako například závažné onemocnění srdce nebo ledvin.

Složení

Jedna obalená tableta obsahuje:
Centaurii herba 18 mg, Levistici radix 18 mg, Rosmarini folium 18 mg.
Jádro tablety: monohydrát laktózy, magnesium-stearát, kukuřičný škrob, povidon 25, koloidní bezvodý oxid křemičitý.
Obalová vrstva: uhličitan vápenatý, panenský ricinový olej, tekutá glukóza usušená rozprášením, červený oxid železitý (E 172), kukuřičný škrob, dextrin, montanglykolový škrob, povidon K30, riboflavin (E 101), šelak, sacharóza, mastek oxid titaničitý (E 171).

Příbalový léták